2821
2789
عنوان

همسایهٔ...🫤🫤🫤

| مشاهده متن کامل بحث + 679 بازدید | 46 پست
بخدا بچه دار که بشید انشالله درک خواهید کرد.بچه گناااه داره بیست و چهارساعت بهش بگی ندو راه نرو....ش ...

میدونم عزیزم حق میدم من برادرزادم بچس خیلی شیطونه ولی وقتی میاد خونمون دیگه اجازه نمیدم بهش شب بدوعه یا شلوغ کنه ولی با اینا تا قبل دوازده ماجرا داریم

میشه یه صلوات مهمونم کنی...💛🌻
وااای خونه با صاحب خونه گرفتن که بزرگترین اشتباه دنیاس😄.ما اوایل عروسیمون بود رفتیم خونه ببینیم صاح ...

امسالم مستاجر داریم 

دوساله هستن جوری میرن ومیان که اصلا متوجه نمیشیم 

بچه هم دارن 

کلا با شعورن 

ولی دیگه مهمون میاد براشون بزن وبرقص و آواز 

منم میگم یه شب دیگه عادیه تحمل میکنیم

چون دیگه خودمون گاهی مهمان میاد شلوغی با مهمان عادیه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

همیشه اینجوری نیس همه صاحبخونه ها بد نیستن  من خودم مستاجر داشتم ۶سال مونده  بعدم خونه خ ...

خیلی مطیع بوده احتمالا.خدایی سخته دیگه.خیلی باید عادتا و رسم و رسوم زندگی صاحبخونه رو اجرا کنی.نه شما کلا برای مستاجر خیلی کار سختیه.از بدی صاحب خونه که نیست.در کل اشتباهه

.                                       
وااای خونه با صاحب خونه گرفتن که بزرگترین اشتباه دنیاس😄.ما اوایل عروسیمون بود رفتیم خونه ببینیم صاح ...

صاحب خونه من ماهه ماه 

هر چی بگم کم گفتم 

این همه بچه ام شیطونه یه بار نگفت چرا درا رو مبکوبه با صدا جیغ بچه ات میاد یا بدو بدو میکنه 

یاد ندارم تو این سه سال تا حالا اومده باشه در خونم فقط یه بار شیرینی دانشگاه پسرش اورد همین 

طبقه پایینمم میشینه 

همش مبگم خانم فلانی شرمندتم بجه ام شیطونه میگه وای ن قربونش برم فدا سرش

صاحب خونه من ماهه ماه  هر چی بگم کم گفتم  این همه بچه ام شیطونه یه بار نگفت چرا درا رو م ...

آفرررین.خدا خیر و اجرش رو همین دنیا بهش بده هم اون دنیا.بدکت بده به مالش

.                                       
خیلی مطیع بوده احتمالا.خدایی سخته دیگه.خیلی باید عادتا و رسم و رسوم زندگی صاحبخونه رو اجرا کنی.نه شم ...

نه والا اصلا هم مطیع نبود یه پارکینگ داشت ولی دوتا ماشین میاورد 

پشت بوم برا خودش بود😂 همیشه پله ها خودشون برق میزد از تمیزی 

انگار نه انگار صاحبخونه و مستاجر بودیم 

کلا راحت بودن ولی سروصدا نداشتن و خونه رو موقع تحویل دسته گل دادن 

آفرررین.خدا خیر و اجرش رو همین دنیا بهش بده هم اون دنیا.بدکت بده به مالش

انشالله 

همیشه دعاش میکنم خیر بچه هاشو ببینه ک این قدر با تربیتن بخدا چ خانواده درست و حسابی هستن ادم حظ میکنه

نه والا اصلا هم مطیع نبود یه پارکینگ داشت ولی دوتا ماشین میاورد  پشت بوم برا خودش بود😂 ه ...

متوجه نشدم.پله های خودشون برق میزد !!یعنی پله های خودشون رو تمیز میکرده برای شمارو نه؟

.                                       
خیلی مطیع بوده احتمالا.خدایی سخته دیگه.خیلی باید عادتا و رسم و رسوم زندگی صاحبخونه رو اجرا کنی.نه شم ...

درکل تو یه ساختمان وآپارتمان زندگی کردن ربطی به صاحبخونه و مستاجر و اینا نداره 

صاحبخونه هم که تو اون آپارتمان نباشه وقتی مستاجر رعایت نکنه بقیه همسایه ها اعتراض میکنن یا به مستاجر تذکر میدن یا به صاحبخونه 

درکل آپارتمان نشینی فرهنگ میخواد ،شعور میخواد 

مثلا یکی اشغال میاره ابش از اسانسور میریزه تا تو کوچه خوب این ادم فرهنگ نداره 

متوجه نشدم.پله های خودشون برق میزد !!یعنی پله های خودشون رو تمیز میکرده برای شمارو نه؟

ماهی یبار خدماتی میاوردیم تمیز میکرد 

بعد تو این یک ماه هرکی برا خودش پله ها خودشو تمیز میکرد 

مثلا ما طبقه  جهارم بودیم از دم‌خونه خودمون تا دم‌خونه طبقه سوم پاک میکردیم برا بقیه پاک نمیکردیم 

درکل تو یه ساختمان وآپارتمان زندگی کردن ربطی به صاحبخونه و مستاجر و اینا نداره  صاحبخونه هم که ...

همه رو قبول دارم بله اینا نشانه فرهنگ پایینه.جز توقع صدای پای بچه نیومدن که انتظار بیجاییه.

.                                       
همه رو قبول دارم بله اینا نشانه فرهنگ پایینه.جز توقع صدای پای بچه نیومدن که انتظار بیجاییه.

ببین همون بچه هم باید یادش بدن که دویدن و بازی سروصدا دار موقع خاص خودشو داره 

بچه شخصیتش از بچگی شکل میگیره باید خانواده بهش نظم یاد بدن 

من خودم مستاجر میخواد قرار داد ببنده رک میگم موقع قرار داد که سرو صدا رو رعایت کنید 

خدا شاهده خودم بخوام یه میخ به دیوار بزنم اول ساعت چک میکنم ببینم وقت خواب نباشه 

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 3 ساعت پیش
2791
2779
2792