2821
2789
عنوان

همسایهٔ...🫤🫤🫤

| مشاهده متن کامل بحث + 679 بازدید | 46 پست
هر هفته یه روز میان و همینه دیگه امشب کلافه شدم🥲🥲

حالا اصلاهر هفته یک شب...والا کوچیک نمیشید اگه سازش کنید.تی وی روشن کنید که متوجه نشید.راستی خودتون بچه دارید؟؟

.                                       

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حالا یه شبه انگار بچه ندیده اید اگه میخوای طناب پاهاشو ببند

ما همسایه بالایی بوش سه سالشه انگار اسبع ولی اصلا ب روشن نمی‌آوریم بیخیالیم ولی بچه خودم زیاد سروصدا کنه دعواش میکنم

پدرمادر تقصیر ندارن.بچه ها واقعا متوجه نیستن.دلم میسوزه واسه بچه ها با زندگی آپارتمانی

نی نی ها یهو خودشونو موقع شیرخوردن یا بازیگوشی توی بغل،هول میدن به عقب، مواظب باشین مثلا پشت سرشون دیوار یا مبل نباشه.نی نی هم مثل ما تشنه میشه بهش آب بدین.انگشت مکیدن بچه علاوه بر نشانه ی گرسنگی نشانه ی تشنگی هم هست چون به کمک انگشت توی دهنشون آب تولید میکنن،پس آب بدین به نی نی، دندونی یه جنس نرم و یه جنس تقرییبا نرم بخرین و همیشه توی بشقاب پلاستیکی یا جایگاه خود دندونی، روی زمین بذارین تا بچه هروقت خواست راحت برداره.موقع دندون دراوردن غذا نمیخورن و نق نقو میشن.پس درکشون کنیم چون به اندازه کافی نی نی خودش درحال اذیت شدن هست.اینجورمواقع مایعات مثل شربت شیرین خونگی مثلا شربت البالو، به و ... بدین، برای از پوشک گرفتن عجله نکنین اصصصصلا حتی ممکنه چندین ماه توضیح بدین تا دلش بخواد و سن و درکش برسه تا واقعا اون کاری که شما میخواین رو انجام بده،مثلا سرپا نشینه اصلا و هیچ روش و وسیله هم قبول نکنه.اگه دیدی صبرت کم شده و بعد از ده بار تذکر و حرف و ۱۰۰بار آموزش، داد میزنی ،دوسه تا برنامه تفریح و رفت و امد بذار.اگه تغییری نکردی برو دکتر و قرص ضعیف بخور،تا کلا بدنت ریلکس بشه.بچه دو الی ۳ ماه قبل از ۳ سالگی،الکی گاز نمیگیره، دندون آسیاب درمیاره و میل به گاز گرفتن چیزی داره پس دندونیاشو که از داروخونه خریده بودی بشور استریل کن بذار تو لیوان بذار پایین ترین طبقه یخچال و بهش بگو این برای شماست که گاز بگیریش( وگرنه بچه بی تربیت و گازگیر نیست،ولی وقتی هی بگیم گگاااززز نگیر ،بی تربیت،،،،،،،اونم تو ذهنش درج میشه یه بچه ی بی تربیت گازگیره و باید به همین کار ادامه بده
حالا اصلاهر هفته یک شب...والا کوچیک نمیشید اگه سازش کنید.تی وی روشن کنید که متوجه نشید.راستی خودتون ...

اخه مشکل اینجاست تا ما یه کاری میکنیم مثلا یکم صدا آهنگو زیاد میکنیم میان اعتراض میکنن اصلا مراعات نمیکنن خودشون🤦🏻‍♀️

نه عزیزم

میشه یه صلوات مهمونم کنی...💛🌻
همسایه بالایی ما هم همینطوره بچش کلافمون کرده دو سه بار بهشون گفتیم یه جورایی بهشون برخورد ولی مگه ح ...

مستاجر ماهم هر روز خدا ۳بچه بدو بدو و جیغ و داد و فوتبال بازی داشتن 

هرچی تذکر میدادیم میگفت نمیتونم بچه هامو محدود کنم 

یه شب تنها بودم تا صبح بادام شکوندم گفتم بگیر که اومد 

پیام داد گفتم شرمنده نمیتونم خودمو محدود کنم 

به سال هم رسید گفتم بفرما بیرون 

مام طبقه بالامون خیلی دخترش میدوه 

ولی هیچوقت نمیرم تذکر بدم 

بچه است دیگه نمیشه ببندنش که 

بنده خدا تو آپارتمان که هست، دیگه یکم جنب و جوشم لازمه براش 

نمیگم خوبه ها ولی دیگه نمیشه بچه رو کتک برنی چون هرچیم تذکر بدی بچه است دیگه 

من تحمل میکنم 

ولی چیز دیگه ای که اذیتم میکنه صدای خررخرر وسیله کشیدن روی سرامیکهاس صبح ساعت 6که بیدار میشن خداشاهده تا ساعت 12 شب مداااااام در حال کشیدن وسیله از اینطرف به اونطرفن و ظاهرا فرش کم انداخته و همه وسیله هاروسرامیک کشیده میشن گاهی صدا اونقد بده که فکر میکنم زلزله است 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

ما تومجتمع مسکونی بودیم یعنی خیلی بد بود رفت و آمدا

سروصداها

دیوونه شده بودیم

تو ارزونی زمین خریدیم ویلایی ساختیم یعنی روز اسباب کشی من شکلات پخش کردم تو مجتمع😁

الفراررررررررر💃

غم غلط کرده به توسر زده مگه من مُردم،نمیدونی قلب من توقلب تو حل شد رفت،خنده بایدخوش کنه جاشو تو اون صورت ناز،تو نخندی آخه من دلخور میشم ازخودم،دورت بگــــــــردم باید اون لبای تو واسم بخندن،تا گلا بازم ب باغچه دل ببندن،مگه میشه تو بخای چیـــــزی بگم نه!!!،دورت بگـــــــــردم بایداون لبای تو واسم بخندن
اخه مشکل اینجاست تا ما یه کاری میکنیم مثلا یکم صدا آهنگو زیاد میکنیم میان اعتراض میکنن اصلا مراعات ن ...

بخدا بچه دار که بشید انشالله درک خواهید کرد.بچه گناااه داره بیست و چهارساعت بهش بگی ندو راه نرو....شما عاقلی میتونی صدای موزیک رو کمتر کنی ولی سکوت مطلق برای بچه خصوصا وقتی یه هم بازی هم میرسه بهش ظلمه در حقشون.بنظرم کارتون اشتباه بوده که جلوی مهمون رفتید جلوی در خونشون اعتراض

.                                       
مستاجر ماهم هر روز خدا ۳بچه بدو بدو و جیغ و داد و فوتبال بازی داشتن  هرچی تذکر میدادیم میگفت ن ...

وااای خونه با صاحب خونه گرفتن که بزرگترین اشتباه دنیاس😄.ما اوایل عروسیمون بود رفتیم خونه ببینیم صاحبخونهه انقدرررر باید و نباید کرد برامون از مهمون نیومدن.ساعت ۱۰ شب خاموشی.صدای تی وی جلوی درب واحد هم نیاد و...رفتیم و پشت سرمونم نگاه نکردیم 🤣🤣

.                                       
وااای خونه با صاحب خونه گرفتن که بزرگترین اشتباه دنیاس😄.ما اوایل عروسیمون بود رفتیم خونه ببینیم صاح ...

همیشه اینجوری نیس همه صاحبخونه ها بد نیستن 

من خودم مستاجر داشتم ۶سال مونده 

بعدم خونه خرید رفت 

هنوزم در تماسه

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز