2777
2789
عنوان

کمک مشورت

349 بازدید | 29 پست

سلام 

با پسری نامزدم که خسیسه به شدت وبرام ذره ایی خرج نمیکنه و همیشه میگه ندارم حتی از من پول میکشه 

هم دانشگاهی هم هستیم به دخترا خیلی‌توجه میکنه و اگه چن تا دختر هم کلاسی پیشش باشن منا مسخره میکنع و اگه من بگم بیا از این جمع بریم نمیاد یا میگه تو غیر اجتماعی 

با همه دخترا دس میده و بگو و بخند درحالی که من با همه پسرا به  کل سرسنگینم 

مدام دنبال رابطه جنسی  و من اهمیتی ندارم براش 

عقدیم  وقتی از جدایی حرف میزنم مسخره بازی درمباره و میگه نمیتونی به نظرتون چیکاررر کنم به قران خسته ام امروز پیش یع همکلاسیم نشستم هر چی گفتم بیا بریم من حالم بده نیومد و با دست هی باهاش شوخی میکرددد هییی

طلاق.بدبخت میشی با همچین ادمیا

ولله عاقبه الامور.. میشه واسم دعا کنی به پزشکیم برسم؟🥺❤️                                                      وقت عذا نیست که هنگامه ی خشم است ..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باهاش به مشکل برمیخوریااا

خوردم ذره ایی دوستم ندارم 

اینکه میگن پسرا اگه دخترایی دوست داشته باشن براش هر کار میکنن به چشمم دیدم 

امشب منا برد بازار اما اونقدر نشست روی زمین و گفت خستمه که با گریه التماسش کردم پاشو من ازت هیچی نخواستم پاشو بریم همه دارن نگا میکنن 

این هیچ وقت مرد نمیشه ده سال دیگم باهاش مشکل داری و فقط روح و روان و جسم تو خسته میشه 

طبق تجربه زندگیم میگم نه احساسی بعضی از زندگی ها خودت میدونی اشتباهه فقط بخاطر اسم طلاق یا حرف مردم یا شاید ازدواج کنیم درست بشه شاید بچه بیاد درست بشه یا بشه بالای سی سال درست میشه و....... 

ولی از من به تو نصیحت درست نمیشه فقط تو بی تفاوت میشی و خسته همین 

مشاوره برو منطقی فکر کن اگر دیدی نشد از هیچی نترس کار درست رو انجام بده تا ده سال دیگه افسوس نخوری

این هیچ وقت مرد نمیشه ده سال دیگم باهاش مشکل داری و فقط روح و روان و جسم تو خسته میشه  طبق تجر ...

همین الان خسته شدم همین الان  درحال مرگم هییی لعنت به انتخاب غلط

خوردم ذره ایی دوستم ندارم  اینکه میگن پسرا اگه دخترایی دوست داشته باشن براش هر کار میکنن به ...

عزیزم به نظر بچه میاد

چند سالشه؟  شاغله؟ 

خدایا شکرت میدونم حواست بهم هست عاشقتم❤🌱