2777
2789
عنوان

کمک مشورت

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 29 پست
25بله مغازه داره 

به قول دوستون مشاوره برید هردوتون

اگه درست شد خب چه بهتر

اگه نه که یه تصمیم دیگه بگیر

چون خساست یه ویژگی به شدت رو مخه خیلی از خانومای اینجا تاپیک میزنن خیلی مینالن

و اینک ببخشید میگم هیزه... 

دوتا ویژگی بد داره اگه برات احترام قائل باشه جلو دوستات این کارارو نمیکنه

خدایا شکرت میدونم حواست بهم هست عاشقتم❤🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط گریه کردم‌

گریه نکن همین الان تکلیفتو مشخص کن اگه دوستداره بخاطرت خودشو تغیی میده اگه نه بره خوش باشه تو چیزیت از اون کمتر نیست هنوز دیر نشده

خداجووونم شکرت بخاطر معجزه زندگیم دختر نازم❤🧚🏻‍♀️🤲اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم😍
به قول دوستون مشاوره برید هردوتون اگه درست شد خب چه بهتر اگه نه که یه تصمیم دیگه بگیر چون خساست ی ...

پیش دوستام و پیش هیچ کس برام احترام قائل نیس پیش دخترا یه کارایی میکنه که دخترا بهش توجه کنن 

وقتی بهش میگم طلاق شوخی میگیرع و میگه نمیتوی

مگه چه خبره که نتونی؟فقط می خواد عصبیت کنه به این حرفاش توجهی نکن اگرم دیدی که خونوادهداش از پسرشون طرفداری می کنن تعجب نکن چون خیلی از خونواده ها فقط می خوان پسرشون برای سر به راه شدن ازدواج بکنه و تموم

ولی زندگی با همچین فردی اصلا ارامش برات نمی زاره حتما به فکر چاره باش

خوردم ذره ایی دوستم ندارم  اینکه میگن پسرا اگه دخترایی دوست داشته باشن براش هر کار میکنن به ...

وا ا ا ا ا 

عمدا اینجوری کرده که خرج نکنه

بنظرم اول برومشاور.بعدم اگر دیدی با هم تفاهم ندارین ال
آن جدا بشی بهتر از اینه که عروسی کنی