2777
2789

خب شروع میکنیم؛ نمیدونم درجریانین یا نه من توی سایت خیلی دنبال مشاور کنکور بودم بنا به دلایلی که حالا نگم زیاد نشه متن، یکی مدیکال استوز رو پیشنهاد کرد (چند هفته پیش)  رفتم درخواست ثبت کنم دیدم نوبت برا ۲۹آذره! خلاصه ثبت کردم و اعصابمم خورد که چرا اینقدر دیر... دیگه گذشت تا اینکه یکی ی مشاور پیشنهاد کرد (قبلا ب مامان و بابام گفتم برین دنبال مشاور بگردین منم سردرنمیارم) بعد شماره مشاورو داد پیام دادیم وقت نداشت😑😂 گفت ۱۰  شب بعد زنگ بزنین.. ماهم ک خواب😉😀😆

دیگه نشد فرداش به بابام گفتم باید دیگه زنگ بزنی مجبور شد زنگ زد. گفتش قبلش ی مقدار پول باید بریزین و فلان.. کارا انجام شد ریختیم بعد گفت ی سری ویسا میدم بهتون که قبل مشاوره حتما گوش کنین خیلی ویساش خوب بود همه چیزایی ک خودم نکته ها رو جمع کرده بودم تو این سالا ی جا بهم گفت😍😂 بعدش گفت هنوز خیلی چیزا رو نگفتم..

(البته ویسارو از قبل برای بقیه دانش اموزا گرفته بود و برای همه قبل مشاوره میفرسته) خلاصه داشتم میگفتم برام وقت تعیین کرد برم پیشش . هنوز نرفتما ولی واقعا شناختم مشاور خوب و بادرکیه!

قبلا با خیلیا حرف زدم و اطلاعات داشتم این ی چیز دیگه است ویژگی هایی ک میخواستم داره: جدی بودن. پیگیر. روش های تستی. ازمون در هفته. جریمه دادن و..

خلاصه خیل ناامید بودم و دیدم در ناامیدی امیدی هست😃😍 پس زود جا نزنید..

یازدهم تجربیم هدفم قبولی رشته تاپه

برام دعا کنید❤ میخوام خانوادم بهم افتخار کنن😍

ببخشید زیاد شد.. چشماتون و دیگه خسته نکنم🙂

💫فقط ی چند تا سوال؛

اگه بودین جای من چیکار میکردین؟

چیزی بوده بخواین برگردین عوضش کنید؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب شروع میکنیم؛ نمیدونم درجریانین یا نه من توی سایت خیلی دنبال مشاور کنکور بودم بنا به دلایلی که حال ...

مدیکال صرفا اسم در کرده مگرنه ی مشت دانشجوان و واقعا کار خاصی نمیکنن 

من پشت کنکورم و خب تا حدودی درکت میکنم و شت بت حسودی هم میکنم ک انگیزه داری 

فقط یه چیزی میگم یادت باشه. کاری نکن شرمنده خودت در۵ سال آیندت باشی. فکرکن مقابلت نشسته (خودت ۵ سال دیگه) چی داری بهش بگی؟ چجوری داره نگات می‌کنه؟ با تاسف؟ یا داره بهت افتخارمیکنه؟

سربلندش کن

فقط یه چیزی میگم یادت باشه. کاری نکن شرمنده خودت در۵ سال آیندت باشی. فکرکن مقابلت نشسته (خودت ۵ سال ...

میدونم ولی خسته ام واقعا روزای تکراری واقعا همه چی برام عذاب اور شده ی چیزی بود میگفت . فردا را امروز دیده ام و از فردا خسته ام 

میدونم ولی خسته ام واقعا روزای تکراری واقعا همه چی برام عذاب اور شده ی چیزی بود میگفت . فردا را امرو ...

خستگی طبیعیه ولی باید توانت بیشتر از خستگیت باشه.

باید از مرز خستگی بگذری...

نمی‌دونم منظورمو میفهمی یانه. یه چیزی هست بالاتر از خستگیه و وحشتناک تره. ولی هروقت اجرا کردی و فهمیدی اون موقعست که نقطه عطف موفقیتت میشه