2777
2789
عنوان

من بچه طلاقم☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 1334 بازدید | 46 پست
کاملا درسته  برا همین عمدا تا الان وارد هیچ رابطه عاطفی ای نشدم  دقیقا به خاطر حرفی که ز ...

منم ی کیس غیر قابل حدس داشتم😂😂😂😂😂😂ولی با ۱۸چرخ از روی خودش و من رد شد😝 کلا هیچی از هیچ کس بعید نیست

منم ی کیس غیر قابل حدس داشتم😂😂😂😂😂😂ولی با ۱۸چرخ از روی خودش و من رد شد😝 کلا هیچی از هیچ کس بعی ...

👌👌👌🤣🤣🤣🤣🤣

چقدر بابت دل کندن زجر کشیدم  ولی شد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی بگم متشکر ازت ولی نیاز نبود کامنت بذاری اینجا، دعوت کافی بود. حس میکنم ناراحتی یا از رو عصبانی ...

نه ناراحت نیستم🤦‍♀️😂

موقعی که اون کامنتُ نوشتم   تلگرام آنلاین که شدم  یه چیزی دیدم منو یاد اون آدم قبلی انداخت. نمیدونم چرا غمم بالا زد.  احتمالا اینجا غممو خالی کردم😂😂.   لحنم فقط گویا بد بوده

نه ناراحت نیستم🤦‍♀️😂 موقعی که اون کامنتُ نوشتم   تلگرام آنلاین که شدم  یه چیز ...

فک کنم تو چت با شما، باید اسممو چنج کنم😐

دستت به اون نمیرسه، رو من آوار میکنی🤦🏻😐😂

پس از گذشته درنیومدی و هنوز موندی توش

درحالیکه میگی دراومدم

فک کنم تو چت با شما، باید اسممو چنج کنم😐 دستت به اون نمیرسه، رو من آوار میکنی🤦🏻😐😂 پس از گذشته ...

😂😂😂

بابا به جد مادرم دراومدم😂😂

خب تو تلگرام کاملا ناخودآگاه چیزی دیدم که یادشو تازه کرد 

اون دیگه دست من نیست.  

😂😂😂 بابا به جد مادرم دراومدم😂😂 خب تو تلگرام کاملا ناخودآگاه چیزی دیدم که یادشو تازه کرد  ...

منکه امیدوارم دراومده باشی و بخاطر خودت گفتم

اگ نه ضرر یا سودش برای من ک نیست!!

اتفاقا یکی از علائم زندگی و یا تو گذشته موندن، همینه ک خاطرات بهربهانه‌ای زنده میشه.

حالا بیخیال

جد مادرت کمکت کنه😂

منکه امیدوارم دراومده باشی و بخاطر خودت گفتم اگ نه ضرر یا سودش برای من ک نیست!! اتفاقا یکی از علائ ...

شما ک فازت ازدواجه

خب اینهمه خاستگار هست

چرا ازدواج نمیکنی

ینی هیچ کیسی مناسب نیست!!!

راه حل 

امسال کسی را دیدم که توی ۲۹ سالگی پزشکی قبول شده اونم نظام قدیم بود و کنکور داد و سال ۱۴۰۱ قبول شد .

پس تو هم میتونی .

توی دانشگاه بعد از قبولی رشته خوب میتونی با افرادی مشابه خودت آشنا بشی و ان شالله ازدواج کنید . اینم مشکل ازدواج .

همه ما مشکلات مختلفی داریم یکی پدر و مادرش طلاق گرفتند یکی مادرش در کودکی مرحوم شده یکی پدرش اعتیاد داره یکی پدرش ورشکست شده یکی مادرش بیماری صعب العلاح داره یکی پدر و مادرش جدا نشدند اما مرتب دعوا دارند یکی پدرش زندانه یکی برادرش مشکل دارد و .... پس تو تنها مشکل نداری .

پاشو دختر خوبم بشین سر درست و زندگیت را اون جوری که میخواهی بساز .

تو تنها کسی هستی که مسئول ساختن و برآوردن آرزوهایش هستی .

راه حل  امسال کسی را دیدم که توی ۲۹ سالگی پزشکی قبول شده اونم نظام قدیم بود و کنکور داد و سال ...

ولی نظام قدیم الان حداقل باید ۳۹ باشه ن ۲۹

🪷🌈💖@ninimod.sismooni اکسسوری کودک💖🪷🌈