2789
عنوان

کیست تخمدان

182 بازدید | 10 پست

سلام عزیزانم

این ماه سونو دادم تخمدان راستم کیست شکلاتی دارم 6سانت شده و فولیکول 19 داشت

و تخمدان چپ فولیکول 11 و تعدادی فولیکول کوچک تر ک ننوشته بود تو سونو

امپول ازاد سازی هم زدم چون لتروزول خوردم برا اولین ماه

.حالا علایم تخمک گذاری رو دارم درد دارم 

یکشنبه امپول زدم تمام رحمم درد میکرد 

دیروز تخمدان سمت چپم تیرمیکشید و امروز سمت راستم خیلی درد میکنه.حالا یه سوال اینکه تخمدان چپم ک فولیکولش خوب بود و درد داره تخمک داره آزاد میکنه؟🥺

یا اصلا با فولیکول 11 کسی باردار شده؟

ممنون میشم جواب بدید

باردار نمیدونم ولی منم کیست تخمدان خیلی بزرگ داشتم در حدی که تخمدانم تحت فشار بود ولی خدارو شکر دوتاشم از بین رفتن 

خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت  ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین.                                                               پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚    کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم  دوباره عضو میشم🥲😶

عزیرم یک شب درمبون اقدام کن بعد دکترم بهم گفت فولی روزی یه میل رشد میکنه ینی فردا فولی شما ۱۲فولی غالب ک وقتش میرسه واسه ازاد سدن ۱۸هست حساب کن تو اون روزا برو اقدام انشالله مامان میشی🌹

خدایا شکرت🙏🏽

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شکلاتی بودن؟باردار شدید؟

نه باردا رو گفتم بالاتر نمیدونم ولی من رژیم غذاییمو تغییر دادم و ورزش میکردم از بین رفتن

خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت  ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین.                                                               پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚    کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم  دوباره عضو میشم🥲😶
عزیرم یک شب درمبون اقدام کن بعد دکترم بهم گفت فولی روزی یه میل رشد میکنه ینی فردا فولی شما ۱۲فولی غا ...

و اینکه تخمدان راستم یه مقدار ب رحم چسبیده ولی لوله هام گرفته نیستن اره؟ 

اگه لوله هام گرفته بودن تخمدان راستم ک چسبیده درد ازادسازی نداشت اره؟

عه چ خوب خداروشکر ممنونم عزیزم

انشالله شمام هرچه زودتر خوب شین