2777
2789
عنوان

چرا نمیشه ؟؟

119 بازدید | 20 پست

چرا نمیتونم کیس مناسب برا خودم پیدا کنم؟چرا با هرکی دوس‌ میشم اونی نیس که میخواستم ؟؟چرا همه پسرا فقط میگن بیا پیشم بیا برسونمت بیا باهم باشیم همش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون دنبال آدم های اشتباه هستین ، انتخاب های اشتباه می کنید

عزیزم یهویی پیدا میشن ادم که حرف میزنه میبینه باب میلش نیست تموم میکنه اونی نیستن که میخوای

دوس پسرای من همشون الکی داشتن باهام حرف میزدن با هرکی هم دوس میشم شرایط شون مشابه هم هس اونی نمیشن که دنبالشم

عزیزم یهویی پیدا میشن ادم که حرف میزنه میبینه باب میلش نیست تموم میکنه اونی نیستن که میخوای دوس پسر ...

خب قرار نیست اونی بشن که شما دنبالشین ، قراره موقعیت هایی که جلوتون قرار میگیره رو بررسی کنید اگه بد بود همون اول کار جواب منفی بدین

هیچ کس با اولین کسی که شناخته ازدواج نکرده پیدا میشه بعد یه مدت

اولین بارم نیس راستش و این نا امیدم میکنه موندم چطور دخترای دیگه با یکی صحبت میکنن زود میان میگیرن شون یا شرایطش همونیه که میخوان

برای خودت ارزش قائل باش به فکر پیشرفت مادی و معنوی خودت باش اونوقت میبینی کسی که سرش به تنش بیارزه ب ...

ارزش قایلم که ردشون میکنم وقتی میبینم اینده ای نداریم ولی اصلا خواستگار ندارم با کسی هم که دوس میشم جدی نیس یا شرایطش اوکی نیس

ارزش قایلم که ردشون میکنم وقتی میبینم اینده ای نداریم ولی اصلا خواستگار ندارم با کسی هم که دوس میشم ...

نه دیگه ارزش قائل باشی دوست نمیشی کلا ، کسی پیشنهاد داد همون اول میپرسی قصدت چیه ؟ مثلا گفت ازدواج ، جهت آشنایی بیشتر با خانوادم صحبت کنید ابتدا و تمام 

خب قرار نیست اونی بشن که شما دنبالشین ، قراره موقعیت هایی که جلوتون قرار میگیره رو بررسی کنید اگه بد ...

من اینو کلی گفتم در مورد تفاوت ها

خودم الان ازدواج کردم و همچین مشکلی نداریم

به من که میرسه کم میشه😂

واسه همه اینجوره خانم. هیچوقت سعی نکن به خاطر فرار از شرایط بد خانواده ازدواج کنی. چون معلوم نیست تهش چی بشه

سلام. من آقا هستم.                                 (به هیشکی اعتماد نکن، حتی من)