2777
2789
عنوان

چرا نمیشه ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 119 بازدید | 20 پست
فشاری روم نیس از سمت خانواده

پس چرا این همه اصرار به ازدواج داری؟ اگه راحتی که فعلنا بهش فکر نکن . اگه صبر کنی مورد های بیشتری در اینده باهاش روبرو میشی

سلام. من آقا هستم.                                 (به هیشکی اعتماد نکن، حتی من)
پس چرا این همه اصرار به ازدواج داری؟ اگه راحتی که فعلنا بهش فکر نکن . اگه صبر کنی مورد های بیشتری در ...

عزیزم اصرار ندارم اتفاقا من از سختی های ازدواج میترسم تا حدودی….ضمنا برام سواله چرا مثلا از اشناها یا همسایه ها دختراشون با هرکی دوس میشن میان میگیرن شون با اینکه امتیاز خاصی ندارن‌

بعد اینکه من سنم۲۴هست و به نظرم سن۲۴-۲۵مناسبه‌ رفته رفته شانس ازدواج کم میشه و ادم خودشم از حوصله میفته مادرم فوت شده و پدرم ازدواج مجدد کرده و سنش هم کم کم داره میره بالا اگه چیزیش بشه تنها می مونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اصرار ندارم اتفاقا من از سختی های ازدواج میترسم تا حدودی….ضمنا برام سواله چرا مثلا از اشناها ی ...

اها. ببخشید نمیدونم چرا فکر کردم 19 سال دارید خانم. شرمنده عذر میخوام. کلا امروزها ازدواج کم شده و خیلیا از متاهلی و مسئولیت سنگینش میترسن. امیدوارم خدا مورد مناسبی رو سرراهتون قرار بده

سلام. من آقا هستم.                                 (به هیشکی اعتماد نکن، حتی من)