2777
عنوان

رحم دو شاخ

479 بازدید | 31 پست

رفتم معاینه گفتند رحمت دو شاخه . بعد گفتند مشکل خاصی نیست ولی ترسیدم . کی اینجورییه ؟  

راستی مجردم 

میشه برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستی قشنگم🤍 ؟  

من 😐😂😂😂

امضامو بخون😁😁😂😂😂

خیالت راحت شد؟

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)

با معاینه ک اصلا مشخص نمیشه 

خاطره خوب کسی شو حتی اگر قرار بر همیشه بودن نیست،    آنی شو ک وقتی در ذهنش آمدی  چشمهایش تو را لو دهند!                                                                          

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برای من تک شاخ هست

مگه اسبع😂😂

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️
جدی با رحم دوشاخ؟ ماشاءا.... استراحت مطلق بودی سرکلاژ بودی چی بودی؟؟

هیچ کدوم 

حتی برا دوقلوهامم سرکلاژ نشدم به خدا😂😂😂

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
خب مجردی از چی ترسیدی؟؟؟😐 رحم دوشاخیا تو مجردی حامله میشن😐😑

خب آخه تاحالا نشنیده بودم . گفتم مجردم منظورم  این بود که باردار یا .. نیستم 

ماشاءا... محفوظ باشن عزیزم برا منم دعا کن

فداتشم 

انشالله گلم

اولا که با معاینه مشخص نمیشه فقط عکس رنگی اونم شاید مشخص بشه.من تو عکس رنگی گفتن ممکنه تک شاخ باشه تنبلی فوق شدید هم دارم و الانم ۲ تا بچه دارم

اون بالایی بخواد بهت میده پس نگران بچه دار شدن آیندت نباش

هیچ کدوم  حتی برا دوقلوهامم سرکلاژ نشدم به خدا😂😂😂

پس چرا میگن موقع بارداری خیلی باید مراقبت کنی ؟ یا رابطه دردناکی تجربه میکنی