2777
عنوان

رحم دو شاخ

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 31 پست
هیچ کدوم  حتی برا دوقلوهامم سرکلاژ نشدم به خدا😂😂😂

ببخشید رحم دو‌شاخ یه نوع مشکل محسوب میشه؟ چی هست, ایرادش؟ و اینکه رحم‌ یعنی باید تک شاخ باشه؟

چون چند بار شنیدم ولی راجبش نمیدونم ، کنجکاو شدم

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامانی کی میای تو دلم؟👶چشم انتظارتم🤰و بالاخره ۱۷ اسفند ۴۰۴ بی بی چکم مثبت شد😭😍خدایاشکرت🌱مامانی تو قشنگ ترین هدیه ی تولدم شدی🎊🥹💕۲۴ اسفند ۴۰۴ رفتم دیدم قلب کوچولوت تشکیل شده،قربون قلب کوچولوت بشم🥹💓5 اردیبهشت تو سالم بودیو دکتر احتمال داد که یه گل دختری،امیدوارم به سلامت بغلت بگیرم مامانی🤱۲۰ خرداد ۴۰۵ بابا اومد آنومالی صدای قلبتو گوش داد،ذوقو تو چشماش میدیدم،امیدوارم مامان بابای خوبی برات باشیم دختر قشنگم🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پس چرا میگن موقع بارداری خیلی باید مراقبت کنی ؟ یا رابطه دردناکی تجربه میکنی 

والا من ک این مشکلا رو اصلا اصلا نداشتم 😂😂

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
اولا که با معاینه مشخص نمیشه فقط عکس رنگی اونم شاید مشخص بشه.من تو عکس رنگی گفتن ممکنه تک شاخ باشه ت ...

جدی با تنبلی باردار شدید پس چرا من نمیشم خدایاااااااااا 

❌❌❌❌❌❌نی نی من پس کی میخواهی بیای تو دلم خیلی به بودنت نیاز داریم منو بابا  مهربونا میشه برام دعا کنید 😔😔
ببخشید رحم دو‌شاخ یه نوع مشکل محسوب میشه؟ چی هست, ایرادش؟ و اینکه رحم‌ یعنی باید تک شاخ باشه؟ چون چ ...

باور کن منم نرفتم تحقیق کنم دربارش

فقط میدونم دکترم قدیم بهم گفته بود رحمم دوشاخه

و هیچ مشکلی نداشتم هیچ وقت 

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
ببخشید رحم دو‌شاخ یه نوع مشکل محسوب میشه؟ چی هست, ایرادش؟ و اینکه رحم‌ یعنی باید تک شاخ باشه؟ چون چ ...

رحم با یه دیواره به دو قسمت تقسیم شده. بعصیا تو بارداری به مشکل میخورند و ممکنه بچه سقط بشه.

منم دوشاخ بود البته برای نازایی رفته بودم که دکتر گف 

گف ممکنه دوقلو بشه 

ولی نشد 

//eitaa.com/tadabir_atfal عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن اینا گذاشتم به یادگار 👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده دیدم☹️ لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم❤️❤️همیشه به چیزی که رایگان در اختیارتون میذارند شک کنید 🌹🌹تو ایتا تدابیر اطفال را سرچ کنید به انگلیسی👈روی سخنم با شماست دوست عزیز که بچه نوزاد دارید .لینگ گذاشتم محدودم کردن 👌

چه درمانهایی تا الان داشتی؟

هیچی فقط متفورمین بهم داده دکتر لتروزول 

❌❌❌❌❌❌نی نی من پس کی میخواهی بیای تو دلم خیلی به بودنت نیاز داریم منو بابا  مهربونا میشه برام دعا کنید 😔😔
هیچی فقط متفورمین بهم داده دکتر لتروزول 

من که با خیلی بیشتر ازینا هم باردار نشدم

البته برا بچه اولم فقط کلومیفن خوردم و شدم ولی برای دومی تنبلیم شدیدتر شده بود و ضخامت آندومترم پایین بود برا همین دیگه هیچ داروی شیمیایی روم جواب نمیداد.دارو گیاهی مصرف کردم

من که با خیلی بیشتر ازینا هم باردار نشدم البته برا بچه اولم فقط کلومیفن خوردم و شدم ولی برای دومی ت ...

هی هعی

😂😂😂😂خیلی خوب بود

چرا😅😂❤️

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامانی کی میای تو دلم؟👶چشم انتظارتم🤰و بالاخره ۱۷ اسفند ۴۰۴ بی بی چکم مثبت شد😭😍خدایاشکرت🌱مامانی تو قشنگ ترین هدیه ی تولدم شدی🎊🥹💕۲۴ اسفند ۴۰۴ رفتم دیدم قلب کوچولوت تشکیل شده،قربون قلب کوچولوت بشم🥹💓5 اردیبهشت تو سالم بودیو دکتر احتمال داد که یه گل دختری،امیدوارم به سلامت بغلت بگیرم مامانی🤱۲۰ خرداد ۴۰۵ بابا اومد آنومالی صدای قلبتو گوش داد،ذوقو تو چشماش میدیدم،امیدوارم مامان بابای خوبی برات باشیم دختر قشنگم🥰