2777
2789

توروخدا بیایید تاپیک قبلم رو بخونید خواهرانه کمکم کنید چیکآر کنم حالا

کاربری قبلیم تعلیق شد پس هی نگید تازه واردی و فلان 🙄ما خودمون خاک خورده ی سایتیم از سال 98عضو بودم هعیییی خداااا😎 Mobinaaaabano سابقم و بیخیال این هم حکمتی داشته لابد 😎😁

توام بکش

پیچیدم ب بازی اَ هرکی بگی بریدم حوصلع بحث ندآرم ولی گوش ب حرف ط میدم...🥂هر ثانیه هر لحظمی،شیرینیِ شبِ بد مزمی...🫠🫶🏻یه شب،شب تیرع انگا روح اَ تنت میرع دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیرع...گرگ رو از هر طرف بخونی گرگه، همین صداقتشه ک جذابش میکنه👊🏻 تردمیله همع دنیا،نرسیدن و دوییدن واسع تغذیه مغز مریضشون همه قلبمو جوییدن:) هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم🫠🕸خدا‌با دست آدمآ میزد تو گوشم تآ دستشون رو شه:)🫠🌱خسته ام از شما آدمآ ک همجآ همش ب ضرر همین...🫠عزیزا میرنُ ما چش دیدن همو نداریم...🫠

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودت بگو میخوای چیکار کنی؟ چی تو فکرته

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

کاربری قبلیم تعلیق شد پس هی نگید تازه واردی و فلان 🙄ما خودمون خاک خورده ی سایتیم از سال 98عضو بودم هعیییی خداااا😎 Mobinaaaabano سابقم و بیخیال این هم حکمتی داشته لابد 😎😁
من بودم تاپیکت دیگ تو با تریاک کنار اومدی باید ببینی شرایط زندگیت چجوریه

الان چه عکس العملی باید نشون بدم

بنظرم بهتره هیچ وقت نفهمه که تو فهمیدی وگرنه دو بار دعوا و قهر میکنید و دیگه علنا جلوت میکشه تازه بماند که انکار میکنه و میگه همون یه بار بوده و چقد دروغ میگه که رو نشه دستش  اثبات هم که شد دیگه ترسش میریزه جلوت میکشه

یکی باید باهاش حرف بزنه و بگه فهمیدم و راهنماییش کنه و نگه که تو بهش گفتی و خبر داری

لطفا درخواست دوستی ندید
طبیعی رفتارکن چون مصرف میکنه یهو بلایی سرت درنیاره بعدم با مشاور صحبت کن انتظار نداری ک اینجا بهت بگ ...

حشیش که اونجوری نیست کنترل رو خودش نداشته باشه طرف بلایی سرش بیاره 😑

لطفا درخواست دوستی ندید