2777
2789
عنوان

فردا مدارس تهران تعطیله؟

166 بازدید | 19 پست

لطفا بگید 

این خانم خوشگل کیه که داره این امضارو میخونه؟  (در آستانه ی یک فروپاشی. خب خب خب اولا پروفایلم هیو جکمن بازیگر مورد علاقمه،دوما سلام،سوما کاربری دوممه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله همه مقاطع بجز فیروز کوه و پردیس تعطیل 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨

🚨 لیست تعطیلی مدارس فردا 23 آذر تا این لحظه!

🟣کلیه مدارس و دانشگاه های اصفهان فردا تعطیل است .

🟣کلیه مدارس تهران فردا تعطیل است .

🟣کلیه مدارس البرز فردا تعطیل است .

♻️ این لیست آپدیت خواهد شد

✅ @Khabare_Fouri

مگه اعلام شد؟ من تازه اخبار رو چک کردم خبری نبود که

نه عزیزم اعلام کردن 

⭕️فوووری

#تعطیلی

🔹کلیه مقاطع تحصیلی استان البرز به علت آلودگی هوا فردا تعطیل شد.

❗️لازم به ذکر است آموزش از طریق شبکه شاد انجام می گیرد.

✅ @Khabare_Fouri

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
ای بابا ما ادم نیستیم !!!!!!!

نمیدونم والا ولی شماها گناه دارین کاشکی شماهاهم تعطیل میشدید مثل بچه های ما 🥺😂

جالبه  من تو هیچ وب سایتی هم الان ندیدم

منم تو شاد کانال فوری رو دیدم فهمیدم 

من یکی شنبه میرم آموزش پرورش اعتراض ...چرا پیش دبستانی که اینهمه ما هذینه می کنیم براش تو آذرماه اینهمه تعطیلی داشته بعد ۱۰۰۰ تومنم تخفیف نمیدن

پیش دبستانی ها که دیگه تو محیط بسته هستند و با ماسک

در عوض بعضی از مهدها و پیش های دیگه خود بخود نمی بندن . اگه قانون هست باید برا همه اجرا بشه