2777
2789
عنوان

کسی تحلیل طلا و سکه بلده !؟بیاین همگی😳😳😳😳😏

| مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 23 پست
😕

ببین گلم الان خود طلا فروشا که من پیج خیلیارو دارم زدن حباب ربع سکه سه و نیم میلیونه یعنی قبل از این گرونی یهویی هم حباب داشته که الان رسیده به این مبلغ.پس خودتم نتیجه میگیری که تو این شش ماه اگه این حباب بترکه سود که سهله ضررم میکنی.برو بخر اما زیر یک سال نفروش.انشاالله سود عالی نصیبت بشه عزیزم

سلام به همگی😍😍یدونه مامانم که اضافه وزن دارم و تلاش میکنم به وزن نرمالم برسم.چند ماهه رژیم کالری شماری رو شروع کردم و وزنم تو تابستون بین ۸۸ و ۸۷ بود.از دی ماه هم با تاپیک بامداد خمار دارم ادامه میدم وعضو گروه نارنجی هستم.وزنم هنگام شروع مجدد رژیم ۷۳☹️, فعلی ۶۶ و وزن هدف ۶۰.ببخشید اگه امضام محتوای خاصی نداره اما برا خودم یه چراغ روشن تو مسیر سلامتیمه.😍🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹این گلهارو هم تقدیم به کسایی کردم که چشمای خوشگلشون به متنم افتاد.🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من باشم میگم طلای ابشده از جای معتبر بخر

طلای آبشده رو بیشتر طلا فروشا نمیخرن.علتش چیه نمیدونم

سلام به همگی😍😍یدونه مامانم که اضافه وزن دارم و تلاش میکنم به وزن نرمالم برسم.چند ماهه رژیم کالری شماری رو شروع کردم و وزنم تو تابستون بین ۸۸ و ۸۷ بود.از دی ماه هم با تاپیک بامداد خمار دارم ادامه میدم وعضو گروه نارنجی هستم.وزنم هنگام شروع مجدد رژیم ۷۳☹️, فعلی ۶۶ و وزن هدف ۶۰.ببخشید اگه امضام محتوای خاصی نداره اما برا خودم یه چراغ روشن تو مسیر سلامتیمه.😍🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹این گلهارو هم تقدیم به کسایی کردم که چشمای خوشگلشون به متنم افتاد.🙏
اخه حقه بازی ممکنه توش زیاد باشه ناخالصی و ... گرچه انگی ک روش میزنن قابل استعلام گرفتنه و معتبره

ای بابا مملکت پر دزده😥