همیشه تا ۲۲بهمن میارن پایین بعدش دوباره منفجرش میکنن
سلام به همگی😍😍یدونه مامانم که اضافه وزن دارم و تلاش میکنم به وزن نرمالم برسم.چند ماهه رژیم کالری شماری رو شروع کردم و وزنم تو تابستون بین ۸۸ و ۸۷ بود.از دی ماه هم با تاپیک بامداد خمار دارم ادامه میدم وعضو گروه نارنجی هستم.وزنم هنگام شروع مجدد رژیم ۷۳☹️, فعلی ۶۶ و وزن هدف ۶۰.ببخشید اگه امضام محتوای خاصی نداره اما برا خودم یه چراغ روشن تو مسیر سلامتیمه.😍🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹این گلهارو هم تقدیم به کسایی کردم که چشمای خوشگلشون به متنم افتاد.🙏
اره ولی هرسال همینه،برا ۲۲ بهمن و ساکت کردن مردم میارن پایین.طلای ایران همیشه دست مافیا بوده و زیادم با قیمتهای جهانی در ارتباط نیست.سال پیش فکر کنم قیمت جهانی طلا افت قابل توجهی داشت اما قیمت بازار ایران اصلا تکون نخورد،چرااا؟؟چون اصلا یه دولتیم جدا از همه دنیا
سلام به همگی😍😍یدونه مامانم که اضافه وزن دارم و تلاش میکنم به وزن نرمالم برسم.چند ماهه رژیم کالری شماری رو شروع کردم و وزنم تو تابستون بین ۸۸ و ۸۷ بود.از دی ماه هم با تاپیک بامداد خمار دارم ادامه میدم وعضو گروه نارنجی هستم.وزنم هنگام شروع مجدد رژیم ۷۳☹️, فعلی ۶۶ و وزن هدف ۶۰.ببخشید اگه امضام محتوای خاصی نداره اما برا خودم یه چراغ روشن تو مسیر سلامتیمه.😍🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹این گلهارو هم تقدیم به کسایی کردم که چشمای خوشگلشون به متنم افتاد.🙏
میخوام ۶ تا نیم بخرم برای کم کم ۶ ماه میخوام نگه دارم نخرم یعنی؟
هر چی بخری تا شش ماه فقط بخوایی نگه داری سودی نداره.کم کمش باید یه سال نگه داری.اینو من نمیگما اکثر تحلیلگرای اقتصادی میگن زیر یک سال ضرره.کلا هر کاری میکنی هدفت بلند مدت باشه قطعا سود خوبی میکنی