2777
2789

من دوتا بچه دارم یه دختر ۴ساله و یه پسر دوساله ،همسایمون که خیلی بهم نزدیکیم و رابطه خانوادگی داریم اسممو با بچه ها برا کربلا نوشته اینم بگم شوهرم نمیتونه با ما بیاد چون کارگاه مبل سازی داره و نمیشه سر کار نباشه برا همون من و بچه ها باید بریم قرار بود مامانم بیاد که کمک حالم باشه اونجا ،چون پسرم خیلی شره و اونو برام نگه داره که بدلیلی نمیتونه بیاد منم منصرف شدم از رفتن ولی امروز باز همسایمون گفت بیا بریم من رامتین رو برات نگه میدارم، همسرمم میگه هرجور خودت دوست داری نمی دونم برم یا نه میترسم اونجا همش درگیر بچه ها باشم و خستم کنن یا خدای نکرده گم بشن یا مریض بشن هزار فکر به سرم میزنه از زیارت چیزی نفهمم، با اینکه همسایمون گفته برام نگه میداره چون چندبار رفته ولی من دفعه اولمه ،سفرمون هم زمینیه با قطار میریم

معجزه زندگیم ترنم من 25 آبان سال 97 ساعت8و40دقیقه صبح بعد از یازده سال انتظار فرشته زمینی ما شد.خدایا عاشقتم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قطعا یه جاهایی سختی داره  ولی خب باید ببینی به سختیش می ارزه یا نه  حالا به دوستی اشنایی ...

نه کسی رو ندارم فقط همسایمونه که میدونم خیلی کمکم میکنه و برام نگه میداره ولی دلم میسوزه براش که بیاد و برام بچه نگه داره برا همون دو دلم

معجزه زندگیم ترنم من 25 آبان سال 97 ساعت8و40دقیقه صبح بعد از یازده سال انتظار فرشته زمینی ما شد.خدایا عاشقتم  
کربلا با قطار داریم واقعا

اره تا مرز با قطار میریم بعد اون با اتوبوس

به نظرم نرو حتی اگه همسایه قولش رو عمل کنه چون بچه هات کوچیکن و شوهرت نمیاد خیلی اذیت میشی

اره نظر خودمم همینه اذیت شدن خودم مهم نیست میترسم بچه هام اذیت شن یا خدای نکرده هزار اتفاق دیگه ولی از طرفیم چندساله دوست دارم برم کربلا دوراهیه سختیه الان نرم دیگه معلوم نیست کی پیش بیاد قسمتم بشه

نه کسی رو ندارم فقط همسایمونه که میدونم خیلی کمکم میکنه و برام نگه میداره ولی دلم میسوزه براش که بیا ...

خب ایشون چندبار رفته...وقتی خودش گفته مواظب هس چه اشکالی داره برو و از آقا اباالفضل هم بخواه کمکت کنن 

اگه دودلی استخاره بگیر صبح زنگ بزن دفتر آیت الله نوری همدانی برات استخاره بگیرن ان‌شاءالله هرچی خیره

نه کسی رو ندارم فقط همسایمونه که میدونم خیلی کمکم میکنه و برام نگه میداره ولی دلم میسوزه براش که بیا ...

خب وقتی خودش اصرار کرده حتما مشکلی نداره دیگه 

ما رفته بودیم کربلا خیلیا با بچه کوچیک میومدن ولی شرایطو مدیریت میکردن بار اولشونم نبود 

ولی به هر حال سفر کربلا سختیای خودشو داره 

خب ایشون چندبار رفته...وقتی خودش گفته مواظب هس چه اشکالی داره برو و از آقا اباالفضل هم بخواه کمکت کن ...

استخاره کردم خوب اومده

خب وقتی خودش اصرار کرده حتما مشکلی نداره دیگه  ما رفته بودیم کربلا خیلیا با بچه کوچیک میومدن و ...

خیلی دوست داره باهاش برم میگه اگر تو نیای منم نمیرم ،میگه زیاد زیارت نمیرم تو هتل میمونم  چندبار رفتم تو برو زیارت

خیلی دوست داره باهاش برم میگه اگر تو نیای منم نمیرم ،میگه زیاد زیارت نمیرم تو هتل میمونم  چندبا ...

زیاد سخت نگیر  به امام حسین بگو خودشون کمکت میکنن

لباسای گرم و اینجور چیزاعم ببر احتمالا هوا خیلی سرده

همچین همسایه خوبی دارین چرا معطلی

خیلی بچه هامو دوست داره نه ساله مستاجرشونیم بعضی وقتا بیشتر از خواهرم بدردم خورده