2777
2789

اول بگم من یه مشکلی واسم پیش اومده بود حدود ۲ ماه پیش که مجبور شدم خطمو عوض کنم ولی این رفیقم که امروز زنگیده بود شماره جدیدمو نداشت 

زنگ زده بود خونمون که من چرا گوشیم خاموشه و خلاصه حالمو پرسیده بود که چیکار میکنم این حرفا 

ولی من اونموقع بیرون بودم و از مامانمم پرسیده بود کِی میاد خونه (برا چی پرسیده نمیدونم)

خیلی دلم میخواد بهش بزنگم یا پیامش بدم با شماره جدیدم با اینکه از دلتنگی دلم پر میزنه براش ولی اخرین دفعه که همون حدود ۲ ماه پیش بود رو یادم نمیره که چقد باهام بد حرف زد حتی از یه غریبه بدتر

اون طوریه که فقط وقتی خودش دلش تنگ بشه برام عزت و ارزش قائله، بقیه مواقع اکثرا خوب رفتار نمیکنه 

الان چیکار کنم به نظرتون با وجود اینکه دلم حسابی تنگه واسش؟

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9872928/متن-خداحافظی

منو تو تاپیک های مربوط به بارداری تگ کنید ' هیچ اطلاعاتی ندارم و میخوام اقدام کنم...اگه امصامو تا اخر خوندی یه صلوات برا امام زمانت بفرست اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منظورت دوس پسرته؟ اگه آره جواب نده ، این از اون مردابی هست ک وقتی بهت نیاز داره بهت توجه میکنه مثل شوهر من وقتی نیاز داره خیلی کم بهم توجه میکنه تموم که شد دوباره همون عنه، واقعا خسته شدم 

منظورت دوس پسرته؟ اگه آره جواب نده ، این از اون مردابی هست ک وقتی بهت نیاز داره بهت توجه میکنه مثل ش ...

نه اخه میگم مامانم تلفن جواب داده🥴 دخترعممه در اصل از بچگی رفیقم بوده