2777
2789
عنوان

مورفو

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 72 پست
نگران نباش عزیزم ان اشاالله عملش خوب باشه نتیجه بگیری

چی بگم والاااا، چشمم آب نمیخوره... خسته شدم از بس فکر بچه بودم... ی روزی عاشق بچه ها بودم الان احساس میکنم متنفرمودیگه ذوقی ندارم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

موافقم باهات.. من خودم ۸ساله از خدا خواستم، اما حقیقتش دکتر خودم بهم گفته بود با این مورفو یا سقط رو ...

بسپارین ب خدا منم خیلی اصرار داشتم حتما باردار شم .خیلی اصرار کردم ب خدا خیلی ولی بنظرم اصرار خوب نیس این نظر منه

اسمم آرزو هست .هر نام کاربری زدم وارد نمیشد تا زدم مرگ دیدم آره ثبت‌نام شدم .الان یکم هیجانی شده نام کاربریم 😁🤭 خدایا توبه😁
بسپارین ب خدا منم خیلی اصرار داشتم حتما باردار شم .خیلی اصرار کردم ب خدا خیلی ولی بنظرم اصرار خوب نی ...

امروز آزمایش داشت شوهرم، همش استرس داشتم، همش زیر لبی میگفتم خدایا اگر توانایی خوشبخت کردن اون بچه رو داریم بده بهمون اگر نه نده

[QUOTE=263660177]آی وی اف اصلا واسه تحرک و تعداد و ضعیف عااااالیه دیگه قربونت برم چون اسپرم رو تزریق میکنن به تخمک پس ...[/QUOTE ولی اگر مورفو پایین باشهشرایطش مثه آزو اسپرمیه... باید خوب بشه یکم بعد میفرستن آی وی اف اگر طبیعی باردار نشدی