2777
2789
عنوان

مورفو

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 72 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همسر من ۱درصد بود بعد باردار شدم 

خوشبحالت خدا براتون نگه داره دعا کنید معجزه بشه منم باردار بشم

چه دارویی مصرف میکرد همسرتون؟

برای مادر شدنم دعا کنید و یه صلوات مهمونم کنید الهی هیچکس آرزوی داشتن اولاد به دلش نمونه  الهی آمین🌹
تعدادش28میلیونه که اینم خوبه... شوهر من۴میلیونه😢شانس بیارم بعداز عمل همین خراب نشده باشه

تحرکش چنده؟

برای مادر شدنم دعا کنید و یه صلوات مهمونم کنید الهی هیچکس آرزوی داشتن اولاد به دلش نمونه  الهی آمین🌹
خوشبحالت خدا براتون نگه داره دعا کنید معجزه بشه منم باردار بشم چه دارویی مصرف میکرد همسرتون؟

دارو عطاری و گرم و گرد،نخل نر عسل 

اسمم آرزو هست .هر نام کاربری زدم وارد نمیشد تا زدم مرگ دیدم آره ثبت‌نام شدم .الان یکم هیجانی شده نام کاربریم 😁🤭 خدایا توبه😁
دارو عطاری و گرم و گرد،نخل نر عسل 

دارو ی عطاری چیا بود میشه کامل بگید خدا خیرتون بده

تحرک پیش رونده صفر، تحرک کلی ۲درصد، مورفو هم صفر😢

مثل شوهر من 😔

دارو ی عطاری چیا بود میشه کامل بگید خدا خیرتون بده

هر صبح عسل و سیاه دانه و روزی یه لیوان عرق کاسنی 

و گرد نخل نر اصل 

اسمم آرزو هست .هر نام کاربری زدم وارد نمیشد تا زدم مرگ دیدم آره ثبت‌نام شدم .الان یکم هیجانی شده نام کاربریم 😁🤭 خدایا توبه😁
شوهر شما واریکوسل نداشته؟؟ خوب نشده؟؟ چند وقته متوجه شدین؟ 

نه نداره ولی ضعیفه از پارسال فهمیدیم و درمان رو شروع کردیم که فعلا نتیجه نگرفتیم

نه نداره ولی ضعیفه از پارسال فهمیدیم و درمان رو شروع کردیم که فعلا نتیجه نگرفتیم

من شوهرم واریکوسل گرید۲داشت، عمل کرد.. بچگی هم اوریون گرفته بود، شنیدم که میگن اینایی که بچگی اوریون گرفتن مشکل دارن کلا😐