2777
2789

😂😂

من یک پرستار مهربونم❤👩🏻‍⚕اگر سوالی در زمینه نرسینگ (nursing) دارید حتما ازم بپرسید، اگر توان علمیشو داشته باشم با جون و دل جواب میدم💃🏻🥰لطفا سوال در مورد رشته و شغل پرستاری رو در این تاپیک پرسش در مورد شغل و رشته پرستاری بپرسید ازم❤🙏🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم پیراپزشکیم چیزی که دیدم اینه که بچه های پزشکی اراده و پشت کارشون بیشتر از بقیس

همشششش درس درس درس درس 

گاهی با خودم میگم چجور میشه یه ادم اینقد وقتشو واسه درس خوندن بزاره🫠😂

آدمی شاگرد و درد اُستاد اوست…

همشون اینقدرام ای کیو بالا ندارن 

ولی یادگیریشون خوبه که تا هفت سال مرحله به مرحله میان بالا

اول تئوری میخونن

بعد عملی که آزمونو خطاهای زیادی دارن ولی به مرور همه چی دستشون میاد به هوش نیس تشخیص بیماری به اینکه چقدر درسشونو خوب یادگرفتن

اره خیلی دوس دارم ولی از طرفی عمومیا حذف شدت ترمیم معدل هس اختصاصیامم ضعیفم .میترسم نتونم  همه ...

بزرگترین کمکیه که می تونی به خودت و ایندت بکنی. بشین بخون واسه پزشکی، ارزش داره خیلی ارزش داره خیلی بیشتر از اونی که الان بتونی حتی درکش کنی.

ایشالا موفق باشی