2777
2789
عنوان

حس شیشمی

| مشاهده متن کامل بحث + 722 بازدید | 135 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متاسف برای خودت باش که بچه‌هارو سرکار گذاشتی چقد‌سادن‌ که گول امثال تورو میخورن...خدانگهدار

فقط امیدوارم یه روزی توی جایگاه من قرار بگیری

با تموم دردها و رنج ها

دل کسی رو نشکون و ندونسته تهمت نزن

خدای من خیلی بخشنده تر و سخاوتمنده

حواستو جمع کن

یاٰرَبَّ‌العاٰلَمین‌لاٰتُعَلِّقُ‌قَلبۍبِمالَیسَ‌لِۍ🖤
فقط امیدوارم یه روزی توی جایگاه من قرار بگیری با تموم دردها و رنج ها دل کسی رو نشکون و ندونسته تهم ...

من‌قضاوتت‌نکردم..من‌گفتم‌حس ششم‌الکیه..نه‌اینکه‌الکی باشه.خودمم‌ گاهی‌چیری الهام‌میشه درسته یا گاهیم‌غلط

نه‌خواستم‌دل شمارو بشکنم.نه‌دوست‌دارم‌دل بقیه‌دوستانی‌که با جواب شما‌و حس ششمی‌هااا امیدوار‌میشن‌بشکنه.وگرنه شما‌بهشون‌بگی یا بقیه واونا باورکنن هیچ‌سودوضرری برام‌نداره

چون‌اما‌چون خودمم‌امیدوار شدم‌و نشده و ناراحت شدم‌نخواستم‌بقیه الکی‌امیدوار بشن.همین

میل‌خودتونه‌اونا بگن‌شماهم‌پاسخ بده..موفق‌باشی یاعلی

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

فقط امیدوارم یه روزی توی جایگاه من قرار بگیری با تموم دردها و رنج ها دل کسی رو نشکون و ندونسته تهم ...

در ضمن‌من‌همین‌الانم‌دلم‌شکسته‌و جایگاهم ناراحت‌کننده‌هست...اما‌امیدوارم‌شما‌توجایگاه‌من‌قرار‌نگیری که‌گاهی فکرمیکنم‌زندگیم‌به‌بن‌بست‌رسیده و تمام‌بشه بهتره...هرکسی‌درد‌خودشو‌داره...اون‌راهیم‌که بهشون یاد دادم‌تو مفاتیح بوده‌خودم‌انجام‌دادم.از‌خودم‌نیس..دعانویسم‌نیستم.تو مفاتیح‌دیدم‌نوشته‌انجام‌دادم‌و توخواب نشونم‌دادن.اگه‌تاپیک‌چداگانه‌نزدم‌ بخاطر اینه تا برای خودم‌ثابت بشه توخوابم‌هرچی‌دیدم‌همون‌میشه بعد به‌بقیه بگم‌یه وقت بااحساس کسی بازینشه‌امیدوار بشن‌و نشه...هرچندکه‌خیلیااااااا گفتن همون‌شده...و حتی خودم‌به شخصه به‌یه نفر‌گفتم برای جنسیت‌بچش انجام‌داد‌گفت‌دختر دبدم‌دوروز بعدرفت سونو‌گفت‌دختره.یکیم‌پسر‌دیده‌اما‌خب ۲.۳هفته دیگه‌میره.منم‌میتونم‌بگم‌انجام‌بدید‌۱۰۰درصد.اما‌یه‌درصد فکرکن طرف‌بلدنباشه درست‌تعبیر کنه و امیدوار بشه ونشه.منو‌نفرین‌کنه..بخاطر‌همین من‌تواون‌کامنتم‌تو تاپیک‌دوستان نوشتم‌من‌کلی تحقیق‌کردم‌اکثرااااا گفتن‌همون‌شده..اندک‌شمارگفتن‌نه..که‌اونم‌ممکن‌بخاطر تعبیر غلط باشه..که‌خودشون تصمیم‌بگیرن‌انجام‌بدن‌یانه..بعدمن‌بیام‌دل‌بشکنم.قضاوت‌کنم...امیدوارم‌شما‌توجایگاه‌من‌نباشی.دیگه‌حرفی‌ندارم.موفق‌باشی

یکی از شما دوتا تحت تاثیر رابطه قبلیتون قرار گرفتید و زخمای گذشته رو فراموش نکردید و این ممکنه درآین ...

میشه تو خصوصی جوابمو بدی؟ استرس دارم آخه درست گفتی 

باشد ڪه رهـا باشیم ،از رنجی ڪه از آن مـا نیست...

به زودی یه خاستگار براتون میاد بهتره که یکم از توقعاتتون کم‌کنید با تحقیق اگر باب میلتون بود قبول کن ...

میشه لطفا به منم جواب بدین؟

ما به هم برمیگردیم؟ اسمم لعیاس

بی تو بر روی لبانم بوسه پژمرده گشته

به زودی یه خاستگار براتون میاد بهتره که یکم از توقعاتتون کم‌کنید با تحقیق اگر باب میلتون بود قبول کن ...

توروخدا میشه بگی بهشته خانم که اینهمه منو دوس داره توی دلش میخواد من باپسرش آشناشم یان فقط رفاقت زنونه و صمیمانه میخواد؟؟؟ 

برات کلی دعامیکنم توی حرم امام رضا🤍

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...

ما کی آشتی میکنیم؟ 

لقمه‌ات مردار آمد شاهدت هم مرده‌ایدر میان این دو مرده چون نمی‌باشی نَفور ؟ مولانا..... https://t.me/papersilk_vibe

اوکی من یه سوال میپرسم ببنم چی میگی...من جوابشو میدونم.. من باعشقم ازدواج میکنم؟؟؟کی میاد اشتی میکن ...

سلام

دلم‌خواست‌ازشک‌درت‌بیارم😊

ببین در رابطه با اونی ک باهاش هستی 

رابطتون پر از نا امنی هست و شرایط سخت خیلی توش وجود داشته یا داره

در ظاهر شاید یه‌زوج کامل و بی نقص باشید

اما اینجوری نیست و یه سری داستان ها پشت پرده وجود داره..

طرف مقابلت کلا آدم‌پر انرژی و سرشار از نشاطیه

و دوست داره همیشه توی جشن‌و شادی و بزن بکوب باشه 

دقیقا برعکس تو که آسیب های زیادی بهت رسیده

و دربرابر همه چی یه حالت تدافعی داری ولی هنوز نا امید نشدی و ثابت قدمی

ببین انگار قبلا توی ی رابطه بودی ک ازش ضربه دیدی

و اون باعث شده ک‌هنوز ذهنیتت خراب باشه

کلا در حال حاضر با پارتنرت انگار یه سری مشکلات داری.

پارتنرت کلا اخلاقش جوریه ک دوست داره

یه شریک محکم‌و مستقل و قدرتمند نیاز داره

خیلی آدم مستقلیه خودش و عقل و منطق واسش

مهم تر احساساته و خودشو خوب جمع میکنه

پارتنرت تو رابطه جوری خودشو نشون میده ک انگار همیشه نیاز به این داره ک‌تو تاییدش کنی 

و کلا جوری نشون میده ک بهت وفاداره و توی همه چیز خیلی باهات هم‌ نظره 

و هروقتم چیزی بینتون بشه سعی میکنه 

با حرف زدن حلش کنه

اما خودت توی رابطه خیلی به طرف عشق میدی و اونقدری ک تو دوسش داری اون دوستت نداره و راحت میتونه دل بکنه

و جوری هستی ک همیشه آماده حمایت ازش هستی

ینی هرموقع ک بخواد آماده هستی ک‌باشی پیشش

با وجود اینکه خیلی دوسش داری ولی توی رابطه خیلی پرخاشگری میکنی 

و همش باطرفت توی دعوا مشاجره هستی

ببین کلا بخوام بهت بگم توی رابطه ی اشتباهی هستی

یا باید توی این رابطه غلط بمونی 

یا اینکه برای رسیدن ب اون عشقی ک لیاقتشو داری تلاش کنی

در حال حاضر سختیای زیادی رو داری تحمل میکنی

اما به زودی این سختیات تموم‌میشه

و وارد فصل جدیدی از زندگیت میشی

شرایط و سختی ک توش قرار گرفتی رو بپذیر

از دل این سختیا یه موفقیت بیرون میاد

و باعث قوی تر شدنت میشه

اوضاع رابطت شاید ابری باشه در حال حاضر

و انگار چیزایی وجود داره ک باعث ناراحتیت

شده بهتره راجبشون بیشتر فگر کنی

و صبر داشته باشی

فکر میکنم خودتم متولد یکی از ماه های مهر بهمن یا خرداد هستی.

ابروهای کلفت و چشمای ریزی داری

سلام دلم‌خواست‌ازشک‌درت‌بیارم😊 ببین در رابطه با اونی ک باهاش هستی  رابطتون پر از نا امنی هس ...

سلام..بعضی چیزا درست و بعضی چیزا غلط.مثل 

ف الگیرا‌‌‌‌...من‌چشمام‌درشته ابروهام‌متوسط.من ادم‌اهل تفریح شادی نشاط اما‌اون اهل تفریح زیادنیست و بعضی چیزای دیگه

و اصلا رابطه ای ما‌ نداریم.چون‌ مشکل‌ کاری و مالی داشت

من‌کلا حس ششم‌رو قبول‌ندارم.یعنی هستااا اما‌نه اینطور که سوال میکنن بچه‌دارمیشم..اردواج‌میکنم‌و.....

خودم گاهی چیزی الهام‌میشه..گاهی درشت گاهی غلط

من‌روش کشف مطلب رو انجام‌ دادم ومیدم‌و به‌جواب سوالام‌میرسم...قطعا هر رابطه ای تا اخلاقا باهم ست بشن‌مشکلاتی هست خود برادرمم‌همینطور بود.وقتی به ثبات رسید بچه‌دار شد.اول ازدواج‌مشکلاتی داشتن‌اما‌داداشم‌عاقل بود به‌کسی نگفت وخودشون حل‌میکردن..قطعا من‌بابهترین‌پسر دنیا هم‌باشم تااخلاقمون‌ست بشه مشکلاتی هست...حتی‌ما‌با پدرومادر وخانواده هم همین‌مشکلات هست اماچون‌دوست‌داریم حل میشه

من‌حرف هیچ ف الگیر حس ششمو....رو قبول‌ ندارم...چون‌واقعی نیس.اگه‌درست دربیاد شانسیه درست مثل ف الگیرا....من‌هرسوال ذهنم‌درگیر کنه حتی همین دوست داشتن باهمین روش بهش میرسم.خداروشکر به‌چندنفرم گفتم یکیشون فعلا‌درست دراومده.بقیه هم‌باید‌منتظر باشن.روششم‌ازخودم‌نیس توی مفاتیح

سلام..بعضی چیزا درست و بعضی چیزا غلط.مثل  ف الگیرا‌‌‌‌...من‌چشمام‌درشته ابروهام‌متوسط.من ادم‌ا ...

من نه فالگیرم نه حس شیشمی

ولی حواستو جمع کن و خودتو گول نزن

یاعلی