2777
2789
عنوان

حس شیشمی

| مشاهده متن کامل بحث + 722 بازدید | 135 پست
یه سری مشکلات توی رابطتون وجود داره  ممکنه تا نهایتا ۱ ماه دیگ به سمتت بیاد

میشه جواب منم بدی ؟

باکسی تو رابطه س یا تنهاس 

حسش نسبت به رل قبلیش چیه هنوز دوسش داره یا خنثی نسبت بهش 

باشد ڪه رهـا باشیم ،از رنجی ڪه از آن مـا نیست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه منم میگی عزیزم🙏🏻🥲جدامیشم یا نه اگه انشالله جدامیشم کی این اتفاق میوفته؟؟؟🥲

عجلتو کمتر کن 

بیشتز باهم وقت بگذرونید 

انقدر زود ب جدایی فکر نکن 

یاٰرَبَّ‌العاٰلَمین‌لاٰتُعَلِّقُ‌قَلبۍبِمالَیسَ‌لِۍ🖤
خدا نیستم ولی چیزهایی ک میگم از خودم نیست چیزهایی ک خداوند توی وجودم قرار داده تا بقیه رو به وسیله ا ...

اوکی من یه سوال میپرسم ببنم چی میگی...من جوابشو میدونم..

من باعشقم ازدواج میکنم؟؟؟کی میاد اشتی میکنه؟؟اگه ازدواج میکنم کی عقدمیکنیم

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

از اونایی ک جوابشون ندادم عذر میخوام اگه خواستید بهم پیام بدید همینجا یاتلگرام تا شب حتما جوابتونو ...

میشه درخواستممو قبول کنی تو خصوصی ازت بپرسم ؟

باشد ڪه رهـا باشیم ،از رنجی ڪه از آن مـا نیست...

اوکی من یه سوال میپرسم ببنم چی میگی...من جوابشو میدونم.. من باعشقم ازدواج میکنم؟؟؟کی میاد اشتی میکن ...

چیزی که جوابشو میدونی سعی کن از کسی نپرسی

یجوری حرف میزنی انگار دارم ازت پول میگیرم

با تو چیکار دارم تو قبول نداری میتونی چیزی نپرسی

از اونایی ک جوابشون ندادم عذر میخوام اگه خواستید بهم پیام بدید همینجا یاتلگرام تا شب حتما جوابتونو ...

عزیزم

من و عشقم کی آشتی میکنیم

لقمه‌ات مردار آمد شاهدت هم مرده‌ایدر میان این دو مرده چون نمی‌باشی نَفور ؟ مولانا..... https://t.me/papersilk_vibe

چیزی که جوابشو میدونی سعی کن از کسی نپرسی یجوری حرف میزنی انگار دارم ازت پول میگیرم با تو چیکار دا ...

نه شماکه‌گفتی من‌چیزی خدا گذاشته جواب بده.من‌جوابو میدونم‌میخوام‌ببینم‌راست میگی‌یانه

نه‌پول‌نمیگیری..اما‌دوست‌ندارم‌بااحساسات کسی بازی‌کنیدبگید‌اره‌ماه‌بعد عروسی میکنی.ماه‌بعد باردار‌میشی.بچت‌دختر...دوست پسرت فلان‌مادر شوهر اینطور.شوهزت فلانه...بقیه‌سرکار بذارید

معصومین هم‌که معصوم‌بودن یا پیامبرا‌که پیامبر بودن خدا بهشون وحی میکرد..شماکه‌ادم‌عادی هستین

چیزی که جوابشو میدونی سعی کن از کسی نپرسی یجوری حرف میزنی انگار دارم ازت پول میگیرم با تو چیکار دا ...

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9804183/چجوریبانامزدیکهسرشخیلیشلوغهبرخوردکنیم

مگه‌حس‌ششم‌نداریخداقرار داده..نمیدونی باید چیکارکنی؟؟؟؟

دوستان گول‌نخورید.میل‌خودتونه

نه شماکه‌گفتی من‌چیزی خدا گذاشته جواب بده.من‌جوابو میدونم‌میخوام‌ببینم‌راست میگی‌یانه نه‌پول‌نمیگیر ...

از کجا میدونی عادی هستم؟😉