2777
2789
عنوان

بارداری

183 بازدید | 23 پست

از چند هفتگی تکون های جنینو حس کردید من کم مونده به ۱۵ هفته حس میکنم ولی میگن زوده روده ات هست

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اگه لاغری همون حرکت جنینه من لاغرم ۱۳هفتم عین ماهیه تکوناش

اره خیلی لاغرم ۴۸ کیلو ام واقعا؟ ماهی نیس شبیه نبضه بیشتر بعضی وقتا هم بزرگتره نمیدونم واقعو چیه😂😂

ن زود نیس یه عده زودتر حس میکنن یه عده دیرتر من خودم ۱۸ هفته به بعد یه چیایی حس کردم از هفته ۲۰ دیگ ...

اولین حرکاتش چجوری بود؟

من امروز ۳ روز از موعدم گدشته بی بی  زدم منفی سد یعنز باردار نیستم

میزاشتی ده روز میگذشت بعد

من 12 هفته یه ضربه ناگهانی حس کردم، بعدم 16 هفته قشنگ ضربه زد که شکمم لرزید...همه میگفتن اشتباه میکنی الان تکون نمیخوره، بعدم که تکون خوردن اش واضح شد دائم غلت میزد و وول می‌خورد بجای ضربه زدن، یه روز از صبح تا شب وول میخورد دو روزم ساکت گاهی یه تکونی می‌خورد به دکتر میگفتم نکنه چیزیش میشه که از صبح تا شب وول میخوره میگفت نه... الان بچم 6 ماهشه از بس دست و پا میزنه همه میگن راست میگفتی این جغله از تو شکم شیطون بود و پر تحرک

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
من 12 هفته یه ضربه ناگهانی حس کردم، بعدم 16 هفته قشنگ ضربه زد که شکمم لرزید...همه میگفتن اشتباه میکن ...

پس واقعیه پس نی نیم هست روده نیست مرسی عزیزم بابت توضیحاتت انشالاه سالم بغلش میگیری