arghavan255 مدیر استارتر عضویت: 1401/08/17 تعداد پست: 11892 عنوان خانمایی که ناخن کاشتین بیاین 129 بازدید | 14 پست این طرحای گوزن و کریسمس رو دیدم خیلی دلم خواست منم بکارم ... فقط ژلیش نکنمچجوره کاشت ناخن؟ ناخن خودم خراب میشه؟ باهاش میشه نوشت و کار کرد از این مساطیلیا که خیلی بلند نیستن خوشم اومد کسی مریم خدایی رفته تهران قیمتش رو میدونه؟ و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 1401/09/22 | 11:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
arghavan255 مدیر استارتر عضویت: 1401/08/17 تعداد پست: 11892 اینا خوبن برا کارکردنم مشکل ندارن اره خیلی قشنگهطرح بخوام روش میزنن هزینش چقد میشه؟ و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️
arghavan255 مدیر استارتر عضویت: 1401/08/17 تعداد پست: 11892 این طرح رو میزنن؟ و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️
rozhin_xanm_sabegh عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 3197 اره خیلی قشنگه طرح بخوام روش میزنن هزینش چقد میشه؟ اره میزنن تهران رو نمیدونم ولی طرف ما کاشت کلا ۲۰۰تومنه هر طرحم ۱۰تومن
arghavan255 مدیر استارتر عضویت: 1401/08/17 تعداد پست: 11892 اره میزنن تهران رو نمیدونم ولی طرف ما کاشت کلا ۲۰۰تومنه هر طرحم ۱۰تومن میترسم بکارم ناخنام خراب شن خراب نمیشن نه؟ و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️
rozhin_xanm_sabegh عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 3197 این طرح رو میزنن؟ اره میزنن هرچی دوس داری اونجا اینقد طرح و مدل دارن بخدا گیج میشی خودت از نت ی دونه خوشکلش رو انتخاب کن اونجا سردرگم نشی
arghavan255 مدیر استارتر عضویت: 1401/08/17 تعداد پست: 11892 اره میزنن هرچی دوس داری اونجا اینقد طرح و مدل دارن بخدا گیج میشی خودت از نت ی دونه خوشکلش رو ... اره از این گوزنیا دوس دارم میرم میکارم ولی بیام بابام هر چی حرف تو دنیا هست به میزنه مهم نیست🤧😂 و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️
rozhin_xanm_sabegh عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 3197 میترسم بکارم ناخنام خراب شن خراب نمیشن نه؟ این همه ملت کاشت دارن چرا خراب شن ببین مثلا ۳بار ک پشت سرهم کاشت کردی یه مدت یک هفته ای بر دار بزار هوا بهشون برسه بعد دوباره برو کاشت اینجوری هم کاشتو داری هم ناخونت خراب نمیشه
arghavan255 مدیر استارتر عضویت: 1401/08/17 تعداد پست: 11892 این همه ملت کاشت دارن چرا خراب شن ببین مثلا ۳بار ک پشت سرهم کاشت کردی یه مدت یک هفته ا ... چه خوب *-*میرم بابا قشنگه یکم به خودم برسم🥰😂♥️مرسی ازت عزیز و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️
rozhin_xanm_sabegh عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 3197 اره از این گوزنیا دوس دارم میرم میکارم ولی بیام بابام هر چی حرف تو دنیا هست به میزنه مهم نیست🤧😂 خب اولین بار کوتاه بزار براشون عادی شد دفعه بعد بلندش کن والا یا بگو ناخن خودمن بلند شدن 😁
rozhin_xanm_sabegh عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 3197 چه خوب *-* میرم بابا قشنگه یکم به خودم برسم🥰😂♥️ مرسی ازت عزیز خواهش عشقم فقط ی چیز دیگه بگو خیلی سوهان نکشن ک ناخن خودت رو نازک کنن بگو حد نرمال باشه
arghavan255 مدیر استارتر عضویت: 1401/08/17 تعداد پست: 11892 خب اولین بار کوتاه بزار براشون عادی شد دفعه بعد بلندش کن والا یا بگو ناخن خودمن بلند شدن 😁 خودم بلند دوس ندارم اصلا 😂نه بابا میگن واسه کی اینکارارو میکنی برم اگه😂مهم نیس میرم بابا 😂🤧خیلی خوشم اومد🥰😂 و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️
rozhin_xanm_sabegh عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 3197 خودم بلند دوس ندارم اصلا 😂 نه بابا میگن واسه کی اینکارارو میکنی برم اگه😂مهم نیس میرم بابا 😂🤧 خ ... بگو برا دل خودم برا روحیه خودم 🤌👌✌️