2777
2789
عنوان

بچه ها کسی هست؟😭

238 بازدید | 15 پست

بچه ها از سر کنجکاوی رفتم داخل سایت کف بینی هم دست خودم هم شوهرم نگاه کردم زده در آینده جدا میشین😭

سرچ کردم راجب کف بینی دیدم کتابشم هست😔 

چند نفرم گفتن با نجوم ارتباط داره نظر شما چیه؟

تو نی نی سایت خیلیا گفتن خط ازدواج ما اینطور بود و طلاق گرفتیم

حقیقت داره؟فکرم خیلی درگیره اگه چیزی راجبش میدونین راهنماییم کنین

و اگه حقیقت نداره چرا یکسریا قسم خوردن گفتن طرف هر چی بهشون گفته براشون اتفاق افتاده و...

لینکشو این پایین میزارم برین نگاه کنین یا داخل گوگل بزنین کف بینی خط ازدواج تورو خدا برین و منو درجریان بزارین 

شاید یه کمکی به دیگرانم بشه که این مشکلو داشته باشن🙏😞

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://bazdeh.org/%25DA%25A9%25D9%2581-%25D8%25A8%25DB%258C%25D9%2586%25DB%258C-%25D8%25AE%25D8%25B7-%25D8%25A7%25D8%25B2%25D8%25AF%25D9%2588%25D8%25A7%25D8%25AC/&ved=2ahUKEwjyiMOf6PP7AhUBCewKHWZJBysQFnoECAgQAQ&usg=AOvVaw0UVPyEK97I_u4s338cCbeq

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خاک عالم 😐 اخه با یدون سرچ تو گوگل باورت شده؟ 😐😂

کلی سرچ کردم هم گوگل هم نی نی سایت

داخل همین سایت خیلیا گفتن واسه ما اینطوره و جدا شدیم

چون کتابشم دیدم هس ترسیدم

یعنی تو الان هیچ دغدغه ای تو زندگیت نداری فقط مونده کف بینی؟ این چرتو پرتا چیه آدم آیندشو خودش مشخص میکنه اگه شما همو دوست داشته باشید واقعا جدایی معنا نداره و اصلا نباید بهش فکر کنی چه برسه بخوای کف بینی کنی به این چیزا اعتقاد نداشته باشو آیندتو وابسته نکن به این چیزا 

خدایا شکرت... 
کلی سرچ کردم هم گوگل هم نی نی سایت داخل همین سایت خیلیا گفتن واسه ما اینطوره و جدا شدیم چون کتابشم ...

بچسب به زندگیت اینا همش الکیه 

از بس تلقین به خودتون می‌کنید واقعی میشه 😐

یعنی تو الان هیچ دغدغه ای تو زندگیت نداری فقط مونده کف بینی؟ این چرتو پرتا چیه آدم آیندشو خودش مشخص ...

منو شوهرم خیلی همو دوست دارم و یک لحظه فکر جدایی هم دیونم میکنه

شما رفتی داخل سایت نگاه کردی؟

خیلی میترسم چیکار کنم😭

کلی سرچ کردم هم گوگل هم نی نی سایت داخل همین سایت خیلیا گفتن واسه ما اینطوره و جدا شدیم چون کتابشم ...

عزیزم اینا سر جنبه سر گرمی هستن زندگیتو بکن توجه نکن از محبت به همسرت غافل نشو همین 

عزیزم اینا سر جنبه سر گرمی هستن زندگیتو بکن توجه نکن از محبت به همسرت غافل نشو همین 

شما نگاه کردین داخل سایت؟

خدا لعنتشون کنه این چ جور سرگرمیه ک میگ در آینده جدا میشی😭

منو شوهرم خیلی همو دوست دارم و یک لحظه فکر جدایی هم دیونم میکنه شما رفتی داخل سایت نگاه کردی؟ خیلی ...

واقعا متاسفم 😐

اینهمه هم دوسش داری دوست داره ولی با ی سرچ و حرفای بقیه انقد بهم ریختی؟ 

واقعا متاسفم 😐 اینهمه هم دوسش داری دوست داره ولی با ی سرچ و حرفای بقیه انقد بهم ریختی؟ 

همش میگم نکنه حقیقت داشته باشه 

نمیدونم چیکار کنم بهم ثابت شه که مزخرفه😣

همش میگم نکنه حقیقت داشته باشه  نمیدونم چیکار کنم بهم ثابت شه که مزخرفه😣

دیگه بالاتر از این که بهم علاقه دارید؟ 

الا با این طرز تفکرات هم زندگی زهرمار خودت میکنی هم همسرت :\

ببشید اینجوری رک صبت میکنم ولی واقعا یکمی عقل بهم بزن این چیزا همش خرافاته زندگیت بر اساس اینا خراب نکن فقط با توکل به خدا میتونی بهترین زندگی داشته باشی 😐♥️

منو شوهرم خیلی همو دوست دارم و یک لحظه فکر جدایی هم دیونم میکنه شما رفتی داخل سایت نگاه کردی؟ خیلی ...

نه من نرفتم چون به این چیزا هیچ اعتقادی ندارم من به عشقم اعتقاد دارمو هرچی بیشتر بری تو اینجور سایتا و فالا و این چیزا جز دل سردی چیزی برات نداره نه برو نه اعتقادی داشته باش اگه تو خیلی دوسش داری اونم دوست داره نگران چیزی نباش از الانم جای نگرانی درمورد اینده خودتو همسرت بیشتر بهش محبت کن حال همسرت خوب باشه هیچوقت نباید نگران جداییو این چیزا باشی

خدایا شکرت...