2789

برو آز خیال خودتو راحت کن

لطفا برای حاجت دلم یه صلوات بفرست ممنون🙏مادر دختر ناز که هرروز برای منتظرایی که بچه میخوان دعا میکنم و صلوات میفرستم الهی دامن همشون بزودی سبز بشه🥹عاشق تاپیکهای بارداری ام😍🥹

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من بی‌بی زدم منفی بود ولی از سر بیکاری بدون علایم رفتم آز دادم دیدم ععععه باردارم 😁

لطفا برای حاجت دلم یه صلوات بفرست ممنون🙏مادر دختر ناز که هرروز برای منتظرایی که بچه میخوان دعا میکنم و صلوات میفرستم الهی دامن همشون بزودی سبز بشه🥹عاشق تاپیکهای بارداری ام😍🥹
برو از مایش بده برای منم هاله انداخت اولش خیلی کمرنگ بوددد ان شالله ک مثبته چن روزه از موعدت گذشته&n ...

۲روز مونده خیلی استرس دارم نمیتونم صبر کنم اصلا😭

چند بود بتات

۹۸ بود گفتن مشکوکه ولی الان دخترم ۴ سالشه😍😅

برو از مایش بده برای منم هاله انداخت اولش خیلی کمرنگ بوددد ان شالله ک مثبته چن روزه از موعدت گذشته&n ...

الان خشک که میشه پرنگ تر میشه تایپینگ قبلیمو نگاه کن

الان خشک که میشه پرنگ تر میشه تایپینگ قبلیمو نگاه کن

بی بی چکا نمیدونم چرااینجور شدن من دوهفته پیش زدم مثبت شد رفتم آز منفی شد 

ولی شما فکر کنم بارداری عزیزم

بعدبیاخبرشو بده

بی بی چکا نمیدونم چرااینجور شدن من دوهفته پیش زدم مثبت شد رفتم آز منفی شد  ولی شما فکر کنم بار ...

قشنگ مثبت شده بود یعنی ؟اخه برای من هیچ وقت به این واضحی نمیفتاد دیروز دور نافم درد میگرفت تخمدانام کمرم ولی میگرفت ول میکرد الان از ۱۰روز قبل سینه درد دارم