2789
عنوان

بیبی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 37 پست
 ای خدا مبارکهههه بیبی چکت کمرنگ بود ؟

اره بابا ب زور دیده میشد من تاپیک قبلیتم رفتم مثبته دیگگگگ باردار میشی اول هورمون تو خونت میاد بعد ادرار برو ازمایش بده نگران نباش مثبته 😍❤😍❤😍❤

اره بابا ب زور دیده میشد من تاپیک قبلیتم رفتم مثبته دیگگگگ باردار میشی اول هورمون تو خونت میاد بعد ا ...

فداتشم مرسی که امید دادی بهم میرم الان دعا کن برام 😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

قشنگ مثبت شده بود یعنی ؟اخه برای من هیچ وقت به این واضحی نمیفتاد دیروز دور نافم درد میگرفت تخمدانام ...

عزمزمه من اقدام نداشتم بی‌بی چک معتبر نبود تو ناامید نباش بنظرم بارداری

لطفا برای حاجت دلم یه صلوات بفرست ممنون🙏مادر دختر ناز که هرروز برای منتظرایی که بچه میخوان دعا میکنم و صلوات میفرستم الهی دامن همشون بزودی سبز بشه🥹عاشق تاپیکهای بارداری ام😍🥹
قشنگ مثبت شده بود یعنی ؟اخه برای من هیچ وقت به این واضحی نمیفتاد دیروز دور نافم درد میگرفت تخمدانام ...

تازه تو چندبار زدی مثبته دیگه من دوباره زدم منفی شد

لطفا برای حاجت دلم یه صلوات بفرست ممنون🙏مادر دختر ناز که هرروز برای منتظرایی که بچه میخوان دعا میکنم و صلوات میفرستم الهی دامن همشون بزودی سبز بشه🥹عاشق تاپیکهای بارداری ام😍🥹
سلام اره عزیزم ۲۴،۶ بود بتام گفت ۷۲ساعت بعد تکرار کن 

ب سلامتی عزیزم برام دعا کن منم فردا موعدمه هیچ علائمی برا پری شدن ندارم  و پریود نشم میترسم از بدم بیبی زدم حاله خیلی کمرنگ افتاد ک حس میکنم توهمه🤦‍♀️🤦‍♀️

ب سلامتی عزیزم برام دعا کن منم فردا موعدمه هیچ علائمی برا پری شدن ندارم  و پریود نشم میترسم از ...

منم هیچ حسی نداشتم حتی ترشتحم نداشتم فقط از ۱۰روز قبل سینه درد داشتم هر کی متفاوته