برو طب سنتی اوکی میشی بعدم بدنت بر میگرده رو روال عادی منم یه مدت سرد میشم ولی محد نمیدم وقتی شوهرم میخواد همکاری میکنم خودبه خود بدنم برمیگرده
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
من قبلا خیلی گرم بودم ولی چند ساله انقد از نظر روحی داغونم که خیلی سرد شدم تازگی دارو سرترالینم میخو ...
شوهرت پس چی مردا خلقشون رابطه مستقیم داره
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
دوستم از عطاری دمنوش مرزنجوش گرفته بود باشوهرش میخوردن بعد چندروز شوهرش ازکار افتاده شد تحقیق که کرد فهمید مردا نباید بخورن سرد میشن گذاشت کنار بعد چندروز خوب شد. منم میخوام برم بگیرم😁
گر نگهدار من آن است که من میدانم، شیشه را دربغل سنگ نگه میدارد!!
دوستم از عطاری دمنوش مرزنجوش گرفته بود باشوهرش میخوردن بعد چندروز شوهرش ازکار افتاده شد تحقیق که کرد ...
براخودت یا شوهرت😂😂
من که هروقت پریودم یه دعوا بینمون میشه تا بعد گل و بلبل میشه اقا😂