2777
2789
برا شوهرم😄 کلافه شدم دیگه

وای ن دختر گناهداره یهو سکته ومیکنه😂😂😂 مردا قدرتشون اینکار

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای ن دختر گناهداره یهو سکته ومیکنه😂😂😂 مردا قدرتشون اینکار

نه تاثیری رو جاییشون نداره فقط تو اینترنت زده مردا نخورن سردمیشن

گر نگهدار من آن است که من میدانم، شیشه را دربغل سنگ نگه میدارد!!
نه تاثیری رو جاییشون نداره فقط تو اینترنت زده مردا نخورن سردمیشن

خوب برا همون میگم چون سرد میشه غصش میشه حس از کار افتادگی بهش دست میده😂

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
خوب برا همون میگم چون سرد میشه غصش میشه حس از کار افتادگی بهش دست میده😂

اشکال نداره وقتی شرایطم بهتر شد ترکش میدم سریک هفته باز خوب میشه

اشکال نداره وقتی شرایطم بهتر شد ترکش میدم سریک هفته باز خوب میشه

هفته چندباررابطه دارین ک میگی گرمه؟ماهفته دودفعه .من تودوران بارداری اینقدبدم میومد میرفتم حموم گریه میکردم😭

خدایاشکرت 🩷

هفته چندباررابطه دارین ک میگی گرمه؟ماهفته دودفعه .من تودوران بارداری اینقدبدم میومد میرفتم حموم گریه ...

شوهرم شبانه روز پیشنهاد میده من میپیچونمش وگرنه دائم الآمادس اون. ولی من تو بارداری خوشم اومده از رابطه ولی اذیت میشم بعدش دل درد میگیرم

شوهرم شبانه روز پیشنهاد میده من میپیچونمش وگرنه دائم الآمادس اون. ولی من تو بارداری خوشم اومده از را ...

شبانه روز😐نرماله بنظرت😂

ایشالله بخوشی زایمان کنی عزیزم .دخترداری یاپسر؟من یه دختردوساله دارم 

خدایاشکرت 🩷

شبانه روز😐نرماله بنظرت😂 ایشالله بخوشی زایمان کنی عزیزم .دخترداری یاپسر؟من یه دختردوساله دارم  ...

رو مخمه منم میخوام عقیمش کنم😄

یه پسر 5سالونیمه دارم دومیم توراهه پسر

خدا دختر گلتو برات حفظ کنه من دومیو به امید دختر باردارشدم

بشدت فکرم مشغوله 

علتش همینه حتی اگه داروی طب سنتیم بگیری فایده نداره 

خانما با آقایون فرق دارن آقایون حتی اگه حال روحیشون خوب نبلشه میتونن رابطه داشته باشن و تازه این آرومشون میکنه ولی خانوما برعکسن باید حتنا از نظر ذهنی آرامش داشته باشن تا بتونن لذت ببرن وگرنه فقط عذاب میکشن 

سعی کن ذهنتو اگه عوامل بیرونی دخالت ندارن آروم کنی خودتو سرگرم کن یه کتابی رو شروع کن بخون ورزش کن البته بازم اگه علتش عوامل بیرونی بیشتر منظور خانوادس باشه اینام تاثیر چندانی نداره ولی بازم بی اثر نیست 

برا من که هیچکدوم اثر نداره دارو هم بیشتر این میلم رو از بین برده و واقعا از رابطه اذیت میشم

‏نه زندگی اونقدر شیرینه،نه مرگ اونقدر ترسناک،که آدم پا رو شرافت خودش بزاره
علتش همینه حتی اگه داروی طب سنتیم بگیری فایده نداره  خانما با آقایون فرق دارن آقایون حتی اگه ح ...

من افسردگی گرفتم بشدت.باشوهرمم دوتااخلاق متفاوتیم ازهمههههه نظر 

خدایاشکرت 🩷

رو مخمه منم میخوام عقیمش کنم😄 یه پسر 5سالونیمه دارم دومیم توراهه پسر خدا دختر گلتو برات حفظ کنه م ...

ایشالله دخترم میاری عزیزم.دختریه همدمه یه رفیق بی کلک ایشالله یه دخترنازم خدابهت بده .البته اینم بگم پسراخیلی پشت ماماناشونن😍دوتا هوادار قویی داری خدانگهدارشون باشه عاقبت بخیربشن ایشالله بچه هامون

خدایاشکرت 🩷