2777
2789

چون نمیش

حقمون نیست 

تمام

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون موقع هایی ک نگفته قرعه به نام تو میشود هم با خودت گفتی چرا شده?

الانم نشده

مث خیلی از نشدنا

حتما قرار نبوده بشه ک نشده):

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱              

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود.... گاهی نمیشود ک نمیشود ک نمیشود... گاهی نگفته قرعه ب نام تو میشود....

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود

گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود

---

گاهی بساط عیش خودش جور میشود

گاهی دگر تهیه بدستور میشود

---

گه جور میشود خود آن بی مقدمه

گه با دو صد مقدمه ناجور میشود

---

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است

گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود

---