2777
2789
عنوان

ریزش مو

1898 بازدید | 16 پست

بچه ها من برای ریزش مو امپول بیوتین مکمل پریوتین قرص سیستین ب ۶  کپسول هیرویت و مولتی ویتامین روزانه خوردم ولی دریغ از یه اپسیلون تغییر ماسک خونگی ام گذاشتم اب برنجم خوردم چند روز خوب بود دوباره ریزش شروع شد قرص اهن و کلسیمم میخورم تونیک سینره و شامپو سریتام میزنم

دیگه موندم چیکارکنم

کاربر قدیمی ام همون سفید برفی ۲ 

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

آب برنج رو میخوری یا میزنی شما ازمایش دادید ببینید از کمبود ویتامینه یا مشکل هورمونی؟ 

خوردم

دکتر ازمابش ننوشت گف از رژیمه ولی نمیدونم چرا خوب نمیسه

خب بیش از حده حجم موهام کم شده شقیقه ها خالی

شاید هورمونی باشه ولی موهای منم یه مدت میرزه بعد پر میشه جاش الان دست بزن به سرت ببین موهای کوتاه پیدا میکنی اگه دیدی هست بدون ک جاش رشد میکنه 

زمانی ک رژیم بودی یچی از تو بدنت کم شده باید آزمایش بدی ببینی چی تو بدنت کمه

واقعا؟ حالا دوباره برم بگم ازمایش بنویسه 

ولی خودم فک کنم پروتئین کم خوردم از اونه کاش اینم قرص داشت ادم میخورد

شاید هورمونی باشه ولی موهای منم یه مدت میرزه بعد پر میشه جاش الان دست بزن به سرت ببین موهای کوتاه پی ...

اره کف سرم کلا موهای ریز ریز دراومده ینی نشونه خوبیه؟

من هورمون مردانه داشتم که ریزشم خییییلی زیاد بود از شقیقه

حالا دارو و محلول استفاده میکنم یه زره موهای پرزدار نازک درومده انقد نامرتب و به درد نخوره

صد رحمت به اول

اره کف سرم کلا موهای ریز ریز دراومده ینی نشونه خوبیه؟

آره بابا میرزه جاش در میاد الان واسه تقویت و محکم شدن ریشه اش از روغن اصل خالص رزماری بزن تا سفت بشه دیگه نریزه منم میخوام بخرم روغن رزماری خیلی خوبه

آره بابا میرزه جاش در میاد الان واسه تقویت و محکم شدن ریشه اش از روغن اصل خالص رزماری بزن تا سفت بشه ...

یه روغن تقویت ریشه گرفتم مخلوط رزماری و چند تا روغن دیگس

کاش اینام زودتر بلند شن خیلی ریزن ولی بازم شکر