2777
2789
عنوان

خواستگار

97 بازدید | 6 پست

سلام به همه

من از سن ۱۳ سالگی یه خواستگار دارم سمج هرسری رد کردمش سال بعدی دوباره اومده الان حدودن ۶ سالی میشه که دنبالمه وضع مالی خوبی داره قیافش تقریبا اوکیه تنها مشکلم از اولش سنش بود ۱۵ سال اختلاف سنی داریم .هرسری که رد کردمش یه واسطه فرستاده و میگه خیلی دوسم داره و ...

الان ۱۹ سالمه

بنظرتون با ۱۵ سال اختلاف سنی به مشکل نمیخوریم؟

منکه هرسری رد میکنمش ولی این سری حسم میگه اوکی بده بهش شاید واقعا دوسم داره که ۶ ساله دنبالمه

بدجور دو دلم اخه میترسم چون بدجوری مودیم میترسم بعد ازدواج حس کنم نمیخامش و....

نظرسنجی

طرف بچه بازه خودت عوقت نمیگیره مرد ۲۸ ساله دنبال یه دختربچه مدرسه ای ۱۳ ساله؟

منم همسنتم تایپمم یکم سن بالاست ولی نه پدوفیل

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

طرف بچه بازه خودت عوقت نمیگیره مرد ۲۸ ساله دنبال یه دختربچه مدرسه ای ۱۳ ساله؟منم همسنتم تایپمم یکم س ...

منم اولش همینو میگفتم خیلیم تا الان جواب منفی دادم بهش ۶ سال شده دیگه

هنوز که هنوزه ولکن نیست

موقعیتش اگه خوبه وخودت خوشت میاد ازش، خودت میدونی.میتونی اول کاری جواب مثبت ندی و باهم صحبت کنید وحرف بزنید وآشنا بشید. با مشاور صحبت کنی.با خانوادت مشورت کنی.

شاید اگه بپرونیش پشیمون شی.

و از طرفی هم اگه قصدت ازدواجه، پسرای هم سن وسال تو الان شرایط و فکر ازدواج رو ندارن.باید با همین پسرای ده سال بزرگتراز خودت ازدواج کنی.

ولی نظر منو اگه بخوای، نه.

کدوم آدم متشخص و عاقل وبالغی عاشق یه دختر ۱۳ساله میشه؟

و تازه میره خواستگاریش؟

و تازه سمج هم میشه واز رو نمیره؟

اینهمه دختر بالغ، چی باعث شد وچطور به خودش اجازه داد که به یه دختر کم سن وسال به چشم معشوقه نگاه کنه؟

من بودم ازش متنفر هم میشدم.کشور مارو نبین،بقیه جاها نشونه ی بیماریه.

از طرفی پانزده سال اختلاف به خودیه خود مشکلی نداره و یه سری ها مردای بزرگتر از خودشونو دوست دارن ولی نه تو سن تو.

الان دقیقا تو توی سنی هستی که زیادی براش جوون به حساب میای.

برای ازدواج چه عجله ایه.