2777
2789
عنوان

رشد کند جنین

2349 بازدید | 21 پست

سلام دوستان. من طبق تاریخ پریود الان باید ۶ هفته و ۴ روز باشم ولی سونو رفتم گفت ۵ هفته و ۵ روز. بهم گفت رشد جنین کم بوده حالا یا طی دو هفته دیگه به حد نرمال میرسه یا سقط میشه. البته قلبش هم تشکیل شده بود و ضربان داشت. اینم بگم که ۱۲روز پیش بتام ۹۱۱ بود و امروز که دوباره تکرار کردم شده بود ۴۱۴۳ یعنی رشد بتام هم خیلی کم بوده برای این مدت. کسی تجربه ی مشابه داشته؟ یا اطلاعاتی دارید بتونید کمکم کنید؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینقدر استرس گرفتم از خواب و خوراک افتادم فقط دارم گریه میکنم😑

هیچی نیست نگران نباش

اگر شراب خوری جرعه‌ای فشان بر خاک... از آن گناه که نفعی رسد به غیر چه باک 💖برای خیلیا میتونم بمیرم ولی تنها کسی که میتونم به خاطرش زنده بمونم تویی دخترم 💖

به نظر من که ممکنه لقاح دیرتر انجام شده

اینکه قلبش تشکیل شده پس شکر خدا مشکلی نیست.

به خودت استرس وارد نکن. بعضی دکترها خیلی الکی به آدم استرس میدن

برای سلامتی و فرج امام‌ زمان لطفا یه صلوات بفرستید. اللهم صل علی محمد و آل محمد. وعجل فرجهم
به نظر من که ممکنه لقاح دیرتر انجام شده اینکه قلبش تشکیل شده پس شکر خدا مشکلی نیست. به خودت استرس ...

مرسی از قوت قلبی که دادی بهم🌹

خودم هم همین حدسو‌ مبزنم چون ۵,۶ تاسیکل آخرم حسابی بهم ریخته بود و بین ۳۰تا ۴۴ روز شده بود!

آره واقعا دکترا خیلی استرس میدن. اول که بهم گفت خارج رحمی، بعدم که رفتم سونو اینجوری. از سونو هم اومدم یکم لکه بینی داشتم حسابی تو دلم خالی شد ولی بعد فهمیدم بعو سونو واژینال طبیعیه 

خدا کنه همینطور باشه دکترا که خیلی استرس میدن به آدم 

من هفته 14 انقباض داشتم. رفتم دکتر گفت حتما بچت سقط میشه   تا خونه اشک ریختم     اهمیت نده وگرنه بارداریت کوفتت میشه   هرروز یه استرس بهت میدن انشاالله خیره

اگر شراب خوری جرعه‌ای فشان بر خاک... از آن گناه که نفعی رسد به غیر چه باک 💖برای خیلیا میتونم بمیرم ولی تنها کسی که میتونم به خاطرش زنده بمونم تویی دخترم 💖
من هفته 14 انقباض داشتم. رفتم دکتر گفت حتما بچت سقط میشه   تا خونه اشک ریختم    ...

چرا واقعا این کارو میکنم با خانم باردار؟! 

منم بارداری اولم یه دکتر میرفتم الکی استرس میداد دکترم رو عوض کردم ولی الان متاسفانه بجز این دکتری که میرم گزینه ی دیگه ای ندارم چون تنها دکتریه که سزارین اختیاری انجام میده

مرسی از قوت قلبی که دادی بهم🌹 خودم هم همین حدسو‌ مبزنم چون ۵,۶ تاسیکل آخرم حسابی بهم ریخته بود و ب ...

یادمه یبار یه سونوگرافی ازش پرسیدم فولیکول دارم با یه لحنی و شکلی سرشو انداخت بالا و گفت نه. که کلللی ناراحت شدم‌. چون فولیکولام کوچیک بودن گفت نه. رفتم دکتر جوابشو بهش نشون دادم، گفت مهم نیست و بهم قرص لتروزول داد و شکر خدا سایز فولیکولم مناسب شد. متاسفانه بعضی از سونوگرافها یا دکترها توی دل آدمو خالی میکنن. پس شما هم نگران نباش 

دوران بارداری کلا پر از استرسه. 

منم خودم هفته ۱۷ هستم و کلی استرس داشتم تا الان.

اما میگم خدای مهربونی که این نعمت رو بهم داده ان شاءالله خودش حافظش هست. و بهش توکل میکنم تا آروم شم.

اگه اعتقاد دارید سوره حجرات رو زیاد بخونید

برای سلامتی و فرج امام‌ زمان لطفا یه صلوات بفرستید. اللهم صل علی محمد و آل محمد. وعجل فرجهم
یادمه یبار یه سونوگرافی ازش پرسیدم فولیکول دارم با یه لحنی و شکلی سرشو انداخت بالا و گفت نه. که کللل ...

به نظرم حتی اگر از وجود مشکل هم مطمئن باسن نباید اینقدر رک و با لحن بد بگن. درسته برای اونا هزاران بار پیش اومده این شرایط ولی برای اون مریض یک بار پیش اومده و ممکنه دنیا رو سرش خراب بشه!

من که واقعا خودمو باختم تا این که اینجا پرسیدم شما و بقیه ی دوستان بهم دلگرمی دادین💚

من این بچه رو از امام حسین(ع) گرفتم و به خودش سپردم...

چرا واقعا این کارو میکنم با خانم باردار؟!  منم بارداری اولم یه دکتر میرفتم الکی استرس میداد دک ...

دیگه دکترا این چیزا رو بزرگ میکنن  میخان امادگی همه چی داشته باشی که  فردا  بیمار مدعی نشه که من نمیدونستم    

دیگه دکترا این چیزا رو بزرگ میکنن  میخان امادگی همه چی داشته باشی که  فردا  بیمار مدع ...

آخه من یا که سر دخترم هم همه سونوهام تقریبا یه هفته عقب تر بود ولی درنهایت ۳۹ هفته و ۳ روز با وزن ۳۱۰۰ دنیا اومد. سرچ هم کردم اغلب یک هفته اختلاف رو گفتن طبیعیه ولی این سونولوژیستی که رفتم خیلی منو ترسوند. 

دکترم که دیروز سونو کرد داخل مطبش گفت ساک به ۴ هفته میخوره که داشتم سکته میکردم!

ولی خداروشکر امروز هم جنین رو دید و هم گفت قلبش تشکیل شده فقط بخاطر کند بودن رشدش میترسم