2777
2789
عنوان

رشد کند جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 2349 بازدید | 21 پست
آخه من یا که سر دخترم هم همه سونوهام تقریبا یه هفته عقب تر بود ولی درنهایت ۳۹ هفته و ۳ روز با وزن ۳۱ ...

ننرس هیچی نیست  انشاالله سلامت بغلش میکنی عزیرم 😍 

اگر شراب خوری جرعه‌ای فشان بر خاک... از آن گناه که نفعی رسد به غیر چه باک 💖برای خیلیا میتونم بمیرم ولی تنها کسی که میتونم به خاطرش زنده بمونم تویی دخترم 💖
ننرس هیچی نیست  انشاالله سلامت بغلش میکنی عزیرم 😍

مرسی بابت دلگرمی که بهم دادی💚

تصمیم گرفتم استرسو بزارم کنار تا ده روز دیگه که باید دوباره سونو انجام بدم. هرچی خدا بخواد همون میشه. خدا هم بد برای بنده‌ش نمی‌خواد...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مرسی بابت دلگرمی که بهم دادی💚 تصمیم گرفتم استرسو بزارم کنار تا ده روز دیگه که باید دوباره سونو انج ...

اره بسپار به خودش منم سپردم به خدا. از این همه استرس ادم کم میاره. خودش داده خودشم حفظ میکنه شک نکن 💖💖

اگر شراب خوری جرعه‌ای فشان بر خاک... از آن گناه که نفعی رسد به غیر چه باک 💖برای خیلیا میتونم بمیرم ولی تنها کسی که میتونم به خاطرش زنده بمونم تویی دخترم 💖
اره بسپار به خودش منم سپردم به خدا. از این همه استرس ادم کم میاره. خودش داده خودشم حفظ میکنه شک نکن ...

کاملا درست میگی. ان‌شاءالله همه بارداری راحت و بدون استرسی داشته باشن

اصلا نمیشه طبق پریود حساب کنی چون دو هفته اول اون سیکل نصفشو پریود بودی نصفشم احتمالش کم بوده 

یعنی اگه حساب کنی از پریودت یک ماه گذشته و یکماهته اینجوری نیس حداکثر سه هفته ته 

خواب نمی برد مرا ... یار نمی خرد مرا ... مرگ نمی برد مرا ... آه چه بی بها شدم

سلام جریان شما جیشد رشد جنین کند بود چیشد ؟

من ۶ هفته رفتم سونو البته با ای وی اف باردار شدم

گفت ضربان قلب داره اما ۴ روز رشدش عقب تره

گفت مجدد دو هفته دگ برم سونو نگرانم

بنظرت این جهار روز عقب بودن جبران میشه توی هفته ی ۸