رژیمم ولی به خاطر این کم نمیکنم هرچی ورزش میکنم اینا تغیر نمیکنم تازه ورم شکمم بیشترم میشه
😭🤦🏻♀️
(رژیمم و دکتر تغذیه داده)
عضو گروه آبی💙 شروع رژیم :6 آذر. (وزن فعلی 12دی:58) *وزن شروع:61* هدف اول:56🔒 هدف دوم52🔒 هدف سوم:50 🔒 *وزن هدف :50*🔐 من میدونم که میتونم😉💜 واسه رسیدن به هدف باید از یه جایی شروع کرد🙂🦋❤️
دم نوش گل ختنی و برگ سنا و گل محمدی دم میکنم ولی تاثیر نکرد😢
عضو گروه آبی💙 شروع رژیم :6 آذر. (وزن فعلی 12دی:58) *وزن شروع:61* هدف اول:56🔒 هدف دوم52🔒 هدف سوم:50 🔒 *وزن هدف :50*🔐 من میدونم که میتونم😉💜 واسه رسیدن به هدف باید از یه جایی شروع کرد🙂🦋❤️
صبح ناشتا آب نیم گرم بخور...سیب درختی...الانم ی کم گلاب بریز رو آب بخور...شیره خرما و انگور و آلو هر کدومو داری خوبه...روغن زیتون استفاده کن رو غذات...انجیر...خاکشیر...چایی نخور...نبات نخور...نوشابه سیاهم شکمو سفت میکنه
بی شعور اقتصادی بودن بهتر از بی شعور اجتماعی بودنه...با شعور باش خب؟؟؟؟
خیلی خطرناکه یبوست دوراز جون باعث سرطان روده میشه باید روغن زیتون و مایعات بخوری اگرم خیلی شدیده یه ...
قرص بیزاکودیلم میخورم اونم کاری نکرد
وای کاش خوب بشه من تحمل ندارممم😭
صبح ناشتا آب نیم گرم بخور...سیب درختی...الانم ی کم گلاب بریز رو آب بخور...شیره خرما و انگور و آلو هر ...
آب نیم گرم خیلیا گفتن امتحان میکنم حتما مرسی😢❤️❤️
نه چایی خیلی وقته نخوردم و دمنوش میخورم نبات و نوشابه هم نمیخورم