2777
2789
عنوان

درمان یبوست

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 27 پست
ساعت 5 صبح بیدارشو یه لیوان آب داغ بخور دوباره بخواب

جدی تاثیر داره؟ امتحان کردین؟ 😢

عضو گروه آبی💙 شروع رژیم :6 آذر. (وزن فعلی 12دی:58) *وزن شروع:61*  هدف اول:56🔒 هدف دوم52🔒 هدف سوم:50 🔒 *وزن هدف :50*🔐 من میدونم که میتونم😉💜 واسه رسیدن به هدف باید از یه جایی شروع کرد🙂🦋❤️

نصف لیوان عرق نعناع 

یه قاشق بارهنگ یا اسفرزه یه لیوانم اب بزار بجوشه کلا بشه یه لیوان بعد با عسل بخور بعدشم اب ولرم یه لیوان بخور خیلی خوبه تشنتم که شد فقط اب ولرم بخور منم هیچی جواب نمیداد فقط اب 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خاک شیر 

کاسنی 

برای یافتن حقیقت هیچ گاه کوتاهی نکن   https://abzarek.ir/service-p/msg/1625585        کاری بود در خدمتم🙃                                         چه عزیزایی ندادیم تا تو بیای عزیز زهرا !🌱        کنکوری عزیزم برات آرزوی بهترین ها رو دارم و یه توصیه خیلی دوستانه❤ اینجا دنبال کمک نگرد و خیلی راحت هرچیزی رو قبول نکن کنکور مسیری نیست که تنهایی بتونی بری با برنامه و مشاور با سواد و خوب شروع کن و تمرکزت روی آینده ات باشه از منی که این راه رو رفتم و تونستم موفق بشم بشنو و بپذیر و سر آینده ات قمار نکن موفق باشی عزیز دلم❤                                 عزیزم مسئله امام زمان و آخر الزمان خیلی ذو ابعاده و امام زمان فقط فردی نیست که براش صلوات بفرستی و وقتی اومد بخوای بری خمست رو بهش بدی ! اگر از درک این مسائل عاجزی و تلاش درستی برای درکش نکردی لطف کن و اینجا بهش توهین نکن میتونی بری کمی مطالعه کنی نه در فضای خفقان دنبال جواب سوالاتی باشی که کسایی برات ایجاد کردن که توی عراق و مکه دنبال مهدی میگردن تا بزننش! (مراجعه به کتاب فراماسونری و دجال آخر الزمان ، کتاب انتظار عامیانه عالمانه عارفانه و سایت masaf )  عاشق کاربریمم چون باعث آرامشم شد ولی از این به بعد اجازه نمیدم بخاطر حماقت و کم کاری یه عده اینجا مهدویت رو به سخره بگیرید  *شما گزارش بزنی واس خاطر امضا من واقعا دنبال آگاهی و علم نیستی وگرنه صدای یکی رو خفه نمی کردی(این نوشته صرفا جهت تلاش برای احترام و علم آموزی است😏😂)*
برگ سنا زیاد نخور تنبلی روده میگیری

اینم که بده😢

قرص بیزاکودیل خوردم فقط دل پیچه گرفتم😢

عضو گروه آبی💙 شروع رژیم :6 آذر. (وزن فعلی 12دی:58) *وزن شروع:61*  هدف اول:56🔒 هدف دوم52🔒 هدف سوم:50 🔒 *وزن هدف :50*🔐 من میدونم که میتونم😉💜 واسه رسیدن به هدف باید از یه جایی شروع کرد🙂🦋❤️
الانم یه شیاف بیزاکودیل استفاده کن تا معذرت میخوام مدفوی توی روده روان بیاد بیرون 

قرصشو الان خوردم

اینم تاثیر داره؟ 

آب نیم گرم خیلیا گفتن امتحان میکنم حتما مرسی😢❤️❤️ نه چایی خیلی وقته نخوردم و دمنوش میخورم نبات&nbs ...

بعد از غذات چند تا دونه خرما بخور و ی کمم راه برو 

بی شعور اقتصادی بودن بهتر از بی شعور اجتماعی بودنه...با شعور باش خب؟؟؟؟ 

بعد از غذات چند تا دونه خرما بخور و ی کمم راه برو 

اتفاقا خرما توی روز زیاد میخورم و ورزشم دارم در طول روز🥺

اتفاقا خرما توی روز زیاد میخورم و ورزشم دارم در طول روز🥺

در طول روز نخور ی خانومی همین نی نی سایت گفت ک جواب معکوس میده....طب سنتی ب من گفت ناشتا ی قاشق مخلوط سه شیره انگور و خرما و توت رو با ی استکان آب گرم بخور...بعد از غذا هم خرما....چون زمان تعیین کرد واسه مصرف و درمان یبوست احتمالا مهمه

بی شعور اقتصادی بودن بهتر از بی شعور اجتماعی بودنه...با شعور باش خب؟؟؟؟ 

در طول روز نخور ی خانومی همین نی نی سایت گفت ک جواب معکوس میده....طب سنتی ب من گفت ناشتا ی قاشق مخلو ...

اهاااا مرسییی🥺❤️

شما استفاده کردی؟ نتیجه گرفتی؟ 

اره خوب بود

پس حتما استفاده میکنم مرسی ازت 🥰❤️❤️

خواهش،میکنم❤️🦋💖

🥺💕🫀