2777
2789

سلام و شب بخیر همگی

بلاگرایی مثل نبات،شیما یوسفوند، پینک گلی،پینک دریمز، فاطمه نوری و ... منظورمه خب نمیدونم بشناسید یا نه ولی نبات و شیما بلاگر های انگیزشی هستن دوره ی آموزش کسب درآمد از اینستاگرام میزارن و خیلی گل و بلبله و خیلی موفق!

ماشین های میلیاردی میگیرن و ب فکر موفقیتشونن!

اونوقت من دائم دارم اوتا رو با خودم و زندگیم مقایسه میکنم.

هی میگم منم باید ی کاری کنم بتونم خودم ماشین بخرم و ...

نمیدونم از دست افکارم به کی و کجا پناه ببرم!

انقدر اینا رو دیدم باور کنین مریض شدم 

به خودم فشار میارم 

میخوام بچه دار شم ولی فکر و خیال نمیزاره.

تاپیک قبلیمو بخونید بیشتر متوجه میشید.

انقدر استرس گرفتم که تازگیا فهمیدم تنبلی تخمدان گرفتم.

موهام میریزه و خیلی به هم ریخته ام!

چه کنم خداوندا!

خدا جونم🤍🕊تا وقتی تو کنارمی،خیالم از بابت همه چیز راحته🥰 مامانی🥰🤰هنوز دقیق جنسیتت رو نمیدونم ولی عاشقانه دوستت دارم و تورو به خدای مهربون سپردم تا سالم و سلامت بیای بغلم😍🥺الهی همه ی اونایی که نی نی میخوان،خدا یدونه سالم و صالح و خوشگلش رو بهش هدیه بده،صلوات❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه را انفالو کن.

اونا با پول تبلیغات که از ویو پستاشون توسط ما به جیب میزنن ماشین میخرن نه تفکر مثبت و...

اگه پیگیرشون باشی افسرده میشی

90 درصد فضای مجازی نمایش هست و واقعیت نداره.

درگیرشون بشی بیمار میشی

من اصلا اینایی ک گفتیو دنبال نمیکنم و نمیدونم کین 

من بلاگرای لایف استایل خونه داریواینارو دنبال میکردم ی مدت الان احساس میکنم وسواس گرفتم همجارو میسابم برق میندازم کشو ها و کمدم باید حتماااا مرتب باشه تصور کن با دوتا بچه چ بلایی دارم سر خودم میارم ک همجارو تمیز کنم

ول از بین اینایی که اسم بردی من حتی نمی‌دونستم وجود دارن! این خوبه🤌🏿

این خوبه خیلیم خوبه کاش منم نمیشناختمشون!

باعث شدن افسرده بشم و خودمو دوست نداشته باشم.

خدا جونم🤍🕊تا وقتی تو کنارمی،خیالم از بابت همه چیز راحته🥰 مامانی🥰🤰هنوز دقیق جنسیتت رو نمیدونم ولی عاشقانه دوستت دارم و تورو به خدای مهربون سپردم تا سالم و سلامت بیای بغلم😍🥺الهی همه ی اونایی که نی نی میخوان،خدا یدونه سالم و صالح و خوشگلش رو بهش هدیه بده،صلوات❤
من اصلا اینایی ک گفتیو دنبال نمیکنم و نمیدونم کین  من بلاگرای لایف استایل خونه داریواینارو دنب ...

بلاگرا واقعا نابود کننده هستن یه سریاشون 

من خونه های قشنگ و نورگیر رو تو اینستا میبینم میام گیر میدم ب همسرم میگم باید خونمونو عوض کنیم چون تاریکه 

یا بلاگرای انگیزشی رو دنبال میکنم میگم وای منم باید موفق بشم و ...

و اگ موفق نشدم ب هیچ دردی نمیخورم!

واقعا خونه خراب کنن این بلاگرا

همه را انفالو کن. اونا با پول تبلیغات که از ویو پستاشون توسط ما به جیب میزنن ماشین میخرن نه تفکر مث ...

کاش یه روز بهم ثابت بشه ک اینا همش نمایشه و دروغ!

من خیلی کنجکاوشونم 

بخدا اگ دنبال نکنم انگار چیزی گم کردم.

مثلا میدونم از این بلاگره بدم میاد ولی بازم میرم میبینم دلیلشو هم نمیدونم!

درامد اکثرشونم از فروش دوره های همین اینستاست ولی مگه چند تا پیج کارش میگیره از هر بیست تا یکی  ...

پس چرا اینا میگن با اینستا میشه میلیاردر شد؟

اره اینارو میبینی دوس داری پیج برنی ولی ادم نمیدونه چیکار کنه

هعی توام مثل من...

کاش یه روز بهم ثابت بشه ک اینا همش نمایشه و دروغ! من خیلی کنجکاوشونم  بخدا اگ دنبال نکنم انگا ...

ببین کسی که خصوصی ترین مسائل زندگیش را با همه به اشتراک میزاره قطعا الگوی خوبی نیست

حتی من چندتاشون را شنیدم جدا شدن ولی برا اینکه درامدشون کم نشه کماکان پست و استوری از زندگی با هم میزارن ...

فک کن فقط از رابطه شون تا حالا چیزی نداشتن که اونم کم کم عادی میشه و میاد تو ملا عام

ببین کسی که خصوصی ترین مسائل زندگیش را با همه به اشتراک میزاره قطعا الگوی خوبی نیست حتی من چندتاشون ...

اره اینستا واقعا طوری شده که همون رابطه مونده ک پستشو نسازند...

2790
2778
2791
2779
2792