2777
2789
عنوان

چکار کنم+شات

| مشاهده متن کامل بحث + 2363 بازدید | 84 پست

به نظرم چون بچه داری خودت مستقل باشی بهتره،چون خواهر برادرای دیگه ام  میان اونجا اونام بچه دارن کلا ادم راحت نیست،ولی به مروز زمان و کم کم،اولا شبا بمون اونجا بعد کم تر کن یه روز بگو خسته ام یه روز بگو دوش گرفتم خوابیدیم اینجوری هم مستقلی هم اونام خیالشون راحته،داداشت چه مهربونه حرفاش به دلم نشست خوبه که حس مسئولیت داره،خدا حفظش کنه😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میگه تو خونت سر کوچه  من ته کوچه م !!!!  چکار کنم بنظرت رو تصمیم خودم بمونم یا نه

رو تصمیمت بمون ولی نه با لج با مهربانی و اینکه بچه تو‌خونه خودم راحت تره اذیت نمیشه،حس میکنه هنوز خونه خودمونیم اتاقشو دوس داره و این حرفا

میگه تو خونت سر کوچه  من ته کوچه م !!!!  چکار کنم بنظرت رو تصمیم خودم بمونم یا نه

اگه اعصاب بچت خراب میشه یا زیاد گیر میدن تو خونه خودت بمون بلاخره عادت میکنی شبا و راه و چاه یاد میگیری داداشتم نزدیکته 

رو تصمیمت بمون ولی نه با لج با مهربانی و اینکه بچه تو‌خونه خودم راحت تره اذیت نمیشه،حس میکنه هنوز خو ...

چجوری با مهربونی 

دیگع من پیام اخرشو جواب ندادم 

یعنی چهارشنبع وسایلامو بردارم و برم خونم .؟بعد اگر دوبارع  پیله کرد چی بگم

بابامو بع بدبختی راضی کردم

...
اگه واسه کرایه دادن اذیت نمیشی مستقل باشی بهتره،احساس میکنم دختر بعد ازدواج بخواد برگرده خونه پدرش خ ...

تو پیامای داداشم تهدید رو احساس کردی 

میترسم اگر به حرفش گوش ندم سر دعوا بگیره

...
چجوری با مهربونی  دیگع من پیام اخرشو جواب ندادم  یعنی چهارشنبع وسایلامو بردارم و برم خون ...

برو خونت بگو بچم دل تنگی خونه‌رو‌ میکرد وسایلاشو میخواست میخواست راحت بشینه کارتون بیینه،به نظرم از موضع بچه استفاده کن بگو بهونه میگرفت میگفت ما دیگه خونه نداریم از اینجور حرفا که بهت حق بدن