2777
2789
عنوان

چکار کنم+شات

| مشاهده متن کامل بحث + 2363 بازدید | 84 پست

روزایی ک پدر مادرت تنهان بمون روزایی ک خواهر برادرات میان و شلوغه برو خونه خودت برای حموم و این مسائل هم برو خونه خودت راحت باشی در کل برادرت راست میگ شب تنها نباشی بهتره 

تواین دوره زمونه هیچ چیز از هیچکس بعید نیست بعد اگ بشناسنت و محیط کوچیک باشه برات حرف در میارن بهت حق میدم ک زندگی مستقل میخای ولی یمدت اینجوری سر کن تا برای برادرو پدرت هم کمی عادی بشه اوضاع بعد مستقل شو الان یهویی برای اونا سخته و دل نگران میشن

گاهی تنها مرگ درمان است...✌🚶‍♀️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حرف فایدع نداره وابسته جو هستن

اونوقت میتونی به داداشت بگی 

من به حرف تو احترام گذاشتم،خواستم که نرم 

ولی اینا منو راه نمیدن

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

سلام عزیزم. من دقیق پیاما رو خوندم،حالا که میخوای مستقل بشی،برادرت راست میگه؛یک خونه نزدیک خونه برا ...

برادر من خونش با من ده متر فاصلع دارع 

همین برادر

...
حالا من چ خاکی تو سرم کنم  من اگر الان‌مستقل نشم تا عمر دارم باید سایع نشین اینا باشم

فعلن تا قصیه طلاقت تموم نشده خونه گدرت. ن باشین و خونه هم سر بزنین به قول برادرتون شب نمونین

میشه برام یه صلوات بفرستین ممنون ❤️🌹
برادر من خونش با من ده متر فاصلع دارع  همین برادر

سعی کن خوب فکر کنی،مستقل شدن خیلی سخته اما تصمیم نهایی با خودته و نه هیچ کس دیگه ای..

اگر یک شب تو خونه تنها باشید و خونه ات هم فاصله دور باشه و خدایی نکرده بچت یهو تب و لرز کنه و تو هم دست و پات رو گم کنی،کسی نیس کمکت کنه.

یا اگر بدی جایی و همه بهت به دید دیگه ای نگاه کنن چی؟

چون همیشه به یک زن مطلقه خوب نگاه نمیکنن.

اینو میگم چون تو فامیلامون. دیدم

درست و بدون عجله تصمیم بگیر:)

ملودی منم خیلی دوست دارم معلم شم،اما سختیم میگیره بخونم،خوشبحالت واقعا

هر سختی در زندگی بدی داره خوبی هایی هم داره مثلا شاید این سختی هارو در زندگی نمیچشیدی هیچ وقت به جایگاه معلمی نمیرسیدی واقعا قابل ستایشی که در بین این همه مشکل به خودشکوفایی رسیدی

ببین برو خونه خودت

شبا بیا خونه پدرت برا خواب

بعد چند وقت بگو مثلا کار داری بچه مریضه یه شب نرو اونجا وشب بمون خونه خودت

بعد بگو یه شب کسی بیاد خونت مثلا از دوستات اون رو بهانه کن بخواب خونه خودت

یعنی یواش یواش مستقل شو

چای رفاقت ما همیشه تازه دمه☕🍰