2777
2789
عنوان

ببینین شوهرم حق داره

| مشاهده متن کامل بحث + 3320 بازدید | 93 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اون شب شوهرم گفت عشقم چه بااشتها غذا میخوری قربونت برم میخاستم بشقابوبکوبم تو صورتش چطور تحمل میکنی من شوهرم غذا رو برداشت گفت گوه خوردم به خدا خوشم اومد با میل میخوری همیشه آروم میخوری گفتم تو چطور حوصله داری یکی لقمه هاتوبشماره  

محلش ندید بذارید بگه بخوردید و هر هر بخندید ب حرفاش دو بار ضایع بشه دیگه نمیگه 

اوه چندبار گفتم و محلش ندادم اینجوریه بچه نیس که الان ۱۵ ساله باهاش ازدواج کردم ۵۰ سالشه

ميگي خسيسه ديگه عزيز

اينا ويژگي هاي ادماي خسيسه و درستم نميشه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

اره دارم والا چی بگم این اخلاقش بده دیگه باید طبق استاندارد اون رفتار کنیم کلا

استاندار ش چجوری مگه

میشه عشقمون هر روز بیشتر💑خدارو شکر 😍خونمون درس شده🏡همونجوری ک میخام😍خداروشکر🤲😍عروسیمون بخوبی برگذار میشه👰🏻🤵خداروشکر😍کلی اتفاق خوب افتاده برای همهخداروشکر😍😍😍                        انرژی+++++++
من اون شب شوهرم گفت عشقم چه بااشتها غذا میخوری قربونت برم میخاستم بشقابوبکوبم تو صورتش چطور تحمل میک ...

تحمل میکنم دیگه شخصیتش وسواسه ولی میگم همه چی برا خونه میخره سفر داخلی و خارجی هم هر سال میریم خونه به نامم هس ولی این رفتارای زشتم داره دیگه