2777
2789
عنوان

ببینین شوهرم حق داره

| مشاهده متن کامل بحث + 3320 بازدید | 93 پست
برگشتم موبایلمو بردارم یه سوال پرسید گفتم میشندم غر میزدیا میگه خوب خیلی بد حرف زدی مگه من به مهمون ...

حق داری

خساست آدمو بیچاره میکنه

مگه آدم لقمه‌ی زنشو میشمره؟!

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
بنظرم فکر سلامتیتون هست با توجه به اینکه به بچش هم میگه ولی بیان کردنش خوب نیست و شمارو آزرده میکنه ...

اره خودش لاغره نه به فکر سلامتی نیس خسیسه ولی خودش انکار میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه منم خسیسه😭😭😭کافیه ی کم غذا زیاد بیاد میگه هر چی من بدبخت کار کنم تو بریز بیرون ینی با استرس غذا درست میکنم این حملت من کامل درک کردم فقطاینو بدون ک با خسیس زندگی کردن آدم مریض میشه

تحمل میکنم دیگه شخصیتش وسواسه ولی میگم همه چی برا خونه میخره سفر داخلی و خارجی هم هر سال میریم خونه ...

کاش منم خونه به نامم بود میگف غذا نخور اصلا..ب همچین آدمی خسیس نمیگن عزیزم 

سال دیگه به همه آرزوهام میرسم،حالا ببین 😎

خسیس نیست کنترل گره .اینجور مواقع بخند بگو من نخورم کی بخوره ؟ 

یا بگو نه کی گفته برای من بیشتره؟ و بخند .

به بچه ها گفت بگو نوووش جونشون گوشت بشه به تنشون .

کم کم از سرش می‌افته .سخت نگیر تنش ایجاد شه‌

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
اره مثلا زیاد بخوره میگه چقد میخوری باید طبق استاندارد اون بخوره

وااای حالا شوهر من ،من و بچه هام اگه زیاد بخوریم چقدر ذوق میکنه البته خودشم شکموعه و بهش افتخار میکنه😆

به قیمت سفید شدن موهایم تمام شد،،،ولی آموختم که ناله ام سکوت باشد،گریه ام لبخند و تنها همدمم ،خداااا،،
تحمل میکنم دیگه شخصیتش وسواسه ولی میگم همه چی برا خونه میخره سفر داخلی و خارجی هم هر سال میریم خونه ...

وا حالا این همه خوبی داره، حالا اون عیبش رو تحمل کن، مگه همه ما بی عیبیم، به نظرم خوبی هاش بیشتره

من اون شب شوهرم گفت عشقم چه بااشتها غذا میخوری قربونت برم میخاستم بشقابوبکوبم تو صورتش چطور تحمل میک ...

مرسی که انقد جزئی گفتیا

استارتر به پزی که دادی احتیاج داشت اصن😐

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

من مثل شوهر شما رفتار می کنم، چون شوهرم گاهی زیاده روی میکنه اضافه وزن داره ، شاید رو تقسیم غذا حساسه من گاهی شوهرم غذا بیشترش واسه خودش برمی داره بهش غر که واسه تو بیشتره ، البته از خسیس بودن نمی تونه باسه چون شمارو رستوران می بره واسه خونه چیزی می خره، البته اون وقت که شوهرم اضافه وزن نداشت براش بیشتر میزاشتم چون مردا کار میکنن نیاز به غذای بیشتری دارن و اگه کم تر باشه قهر می کنن سر تقسیم خوراکی بچه میشن

وااای حالا شوهر من ،من و بچه هام اگه زیاد بخوریم چقدر ذوق میکنه البته خودشم شکموعه و بهش افتخار میکن ...

اره دیگه منم اینجوری ندیده بودم بابام ذوق میکرد میخوردیم هر چند همه یه اخلاقای بد و خوب دارن