2777
2789
من یه آدمیم که دوس ندارم کسی ازم بدش بیاد🥲

کااااااملا اشتباه میکنی بخوایی بقیه رو راضی نگه داری باید قربونی کنی خودتو . خودت باش و به بقیه احترام بذار ولی سعی نکن از خودت مایه بذاری. اشتباه زندگی اول منو نکن منم سعی میکردم بهم بگن خوب اما دیدم کارام وظیفه شده و به چشم کلفت نگاهم میکنن. ازدواج دومم هیچکی به شخمم نیست و هرکار دلم میخواد میکنم مهمم نیست کسی بدش بیاد البته در مورد زندگی خودم تازشم ارزش قائلن اونام برام چون خودم برای خودم اززش قاعلم.

احترام اونارو نگه داشتم و فاصلمو حفظ کردم باهاشون. هرکی کلمه دوری و دوستی رو اول بار بکار برده به حق همین وقت به قبرش نور بباره

مردی که عضو نینی سایته جای آبجیه ماست🤪کوردم🤗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودت باش عزیزم هر کی خوشش اومد که دسش درد نکنه هر کی هم‌نپسندید که خب تقصیر مانیست البته که آدم باید ...

منم خوبم فقط بعضی وقتا نمی‌دونم چرا سرد میشن منم دلم می‌گیره یکم زود رنجم 

من همیشه احترام نگه میدارم ولی یه جاری دارم که رفتارش خیلی بده ولی خیلی بیشتر دوسش دارن😬

بیشتر وقتا دوست داشتن نیس میدونن طرف بی ادب و دهن دریدس میگن باش راه بیایم اعصاب خوردی درست نکنه

کااااااملا اشتباه میکنی بخوایی بقیه رو راضی نگه داری باید قربونی کنی خودتو . خودت باش و به بقیه احتر ...

وای دقیقا همش دوس دارم کمک کنم دوس دارم خوب باشم ولی اون جاریم اصلا دست به سیا سفید نمیزنه همه از دستش عاصی شدن ولی همین که یه کوچولو کار کنه میشه عزیزدل همه😶

منم خوبم فقط بعضی وقتا نمی‌دونم چرا سرد میشن منم دلم می‌گیره یکم زود رنجم 

خب سرد باشن مهم نباشه برات با شوهرت گرم بگیر با خودت تمرین کن جز شوهرت کسی برات مهم نباشه

وای دقیقا همش دوس دارم کمک کنم دوس دارم خوب باشم ولی اون جاریم اصلا دست به سیا سفید نمیزنه همه از دس ...

خب دیگه سیاست نداری نمیگم کمک نکن اما به اندازه من میرم خونشون مثلا ظرف بشورم دیگه پذیرایی نمیکنم 

از مادر شوهرت تعریف کن  چی میشه مگ اونم مادره دل داره از راه رفتی بغلش کن بگو چقدر دلم تنگ شد ...

مادر شوهرم زنه ساده و مهربونیه قربونش برم خیلی ماهه همه میدونن من چقدر دوسش دارم 

مادر شوهرم زنه ساده و مهربونیه قربونش برم خیلی ماهه همه میدونن من چقدر دوسش دارم 

خب دیگ تا خوبه تو هم خوب باش ب چشم مادر خودت نگاهش کن وقتی شوهرم ببینه آنقدر خوبی با مادرش دیگ دیوونت میشه مطمئن باش

بیشتر وقتا دوست داشتن نیس میدونن طرف بی ادب و دهن دریدس میگن باش راه بیایم اعصاب خوردی درست نکنه

اره دقیقا همینجوریه منم میگه خب ببینن مشکلش چیه میگن نمیخوایم ابروریزی کنه

عروس خوب از نظر خانواده شوهر ینی لباس ده سال یه بار بخری هر شب هرشب اونارو دعوت کنی ولی خونواده خودش ...

من عادت دارم هروقت میرم آرایش کنم لباس خوب بپوشم ولی زیاده روی نمیکنم همسرمم مشکلی نداره خانواده همسرمم شاید باورت نشه شاید ماهی ی بار بیان😕