2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببين من فقط چون پسرشون تحمل ميكردم عروس خوب بودم😂ولي جدي با گارد وارد نشو دوره عروس و مادرشوهري كه ...

منم مادر شوهرمو دوس دارم خدارو شکرخوبه ولی دوس دارم بقیه خانوادش همینجوری باشن باهام😇

منم مادر شوهرمو دوس دارم خدارو شکرخوبه ولی دوس دارم بقیه خانوادش همینجوری باشن باهام😇

من اخه بقيه اشون خيلي نديدم بيشتر با پدر شوهر و مادرشوهرم در ارتباط بودم ولي بنظرم بقيه كلا ديگه نباد اهميتي داشته باشن همون احترام حفظ كن

تنها چیزی که برا من به عنوان خواهرشوهر مهمه اینه احترام پدر مادر و شوهرشو داشته باشه.که شکر خدا عروس ...

من همیشه احترام نگه میدارم ولی یه جاری دارم که رفتارش خیلی بده ولی خیلی بیشتر دوسش دارن😬

اره نکه بد باشنا خیلی خوبن ولی ی وقتایی ی چیزایی میگن ک ناراحتم میشم ب رو خودم نمیارم با خنده ردش می ...

هعی خدا نمیدونم از جون عروس چی میخوان😑

عزیز دلممم😍

خدايا يه ديقه اون چوبتو بذار زمين ببين چى ميگم ...

عروس خوب بودن یعنی اصلا به حرف بقیه توجه نکنی هرکس هر حرفی زد یه گوشت در باشه یکی دروازه با همسرت زندگیتو بسازی پیش همسرت هیچ وقت بد خاتوادشو نگی اگر حرکتیی از طرف خانوادش دیدی یا نادید بگیرین یا خودتون جواب بدین عروس خوب عروسیه که فقط به فکر زندگی خودش و همسرش باشه همین سعی کنید جوری رفتار کنید که بعد ها مثل من حسرت نخورین چون همیشه از دید مادر شوهر و خواهرشوهر خودشون از عروس بهترن 

خوب باشی میگن چاپلوسه😂 کلا پشت سرش حرف هست بستگی به خونواده پسر داره

خانوادش خوبن ولی یه خاله کوچیکه داره همه ازش حساب میبرن و دوسش دارن بعضی اوقات دوبهم زنی میکنه😑