2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه وقتی بری تو‌ جمعشون شوهرت نباشه با کی گرم بگیری پس🥲

من که بدون اون نمیرم دعوتمونم کنن صبر میکنم اون بیاد باهم میریم حالا پیش بیاد اونم نباشه سرمو به یه چیزی گرم میکنم یا خودم سر حرفیو باز میکنم میبینی زیاد تحویل نمیگیرن توام رفتو امدتو کم کن جوری که همسرت دلخور نشه بگو حوصلم سر میره اونجا کسی حرف نمیزنه باهام

مردی که عضو نینی سایته جای آبجیه ماست🤪کوردم🤗
پس دیگه همین کارو میکنم

افرین فک نکن کلفتی کنی میشی ادم خوبه. نه فقط شانتو میاری پایین. تا ازت کمک نخواستن هم پیشنهاد کمک نده مثلا میبینی خونه تکونی میکنن نگو فورا منم میام اگه زنگت زدن دوس داشتی برو نداشتی بهانه بیار مهمم نباشه ناراحت میشن همه بدیا هم مثل خوبیات فراموش میشه

من که بدون اون نمیرم دعوتمونم کنن صبر میکنم اون بیاد باهم میریم حالا پیش بیاد اونم نباشه سرمو به یه ...

باهمیم همیشه بعضی اوقات مردونه می‌رن پی اس میزنن من نمیرم میمونیم خانومانه 

چطوره با جاریم اوکی شم اون اصلا کار نمیکنه 😂

اوه اوه سعی کن از جاری جماعت دوری کنی چون به محض صمیمیت حرف خونواده شوهر پیش میاد و ازت حرف میکشه با مادرشوهری خواهر شوهری کسی. با جاری همکلام شدی زرنگ باش چیزی از کسی پیشش نگی اون رقیب حساب میشه🤣

اوه اوه سعی کن از جاری جماعت دوری کنی چون به محض صمیمیت حرف خونواده شوهر پیش میاد و ازت حرف میکشه با ...

😂وااییی خوب شد گفتی اخه تازه دوساله ازدواج کردم هنوز اونقدر صمیمی نیستیم بشینم سفره دلمو وا کنم