یکتا_m_v مدیر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 5182 عنوان لانه گزینی؟؟؟؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 18 پست سلام. لانه گزینی میتونه مثل پریودی باشه؟؟؟ 🥺 _نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡 1401/09/21 | 15:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهنازسلطانم عضویت: 1401/08/14 تعداد پست: 4541 دقیقا همه اینارو رعایت کردم بجز ماساژ دعا کن ماه بعد باردار شم🥺 توکل بر خدا دعات میکنم ۱۰۰ صلوات میفرستم..خودتم حتمن سوره مریم بخون 🌺 🌷خدایا شکرت🌷
یکتا_m_v مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 5182 توکل بر خدا دعات میکنم ۱۰۰ صلوات میفرستم..خودتم حتمن سوره مریم بخون 🌺 مرسی مهربون🥺😍حتما میخونم _نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
بهار٦٣ عضویت: 1398/08/04 تعداد پست: 2497 سلام عزيز تاپيك هات خوندم خودم ماه پبش دقيقا مثل شما بودم تو تاپيك هام هست ازمايش منفي بوده باردار نبيتي متاسفانه دل نبند اينطوري مرحله به مرحله غصت زياد ميشه هي اميدواري و ميخوره تو ذوقتان شاالله ماه بعد باردار ميشي توكل لخدا ميشه برا مامان شدنم يه صلوات مهمونم كنيد. به زودي ان شاالله چشمان خستم بي بي چك مثبت ميبينه 😍