خانوما من کلن سر بچه هام یکم حساسم یعنی بقیه میگن خیلی حساسی حتی خواهر خودم اینو میگ چ برسه ب فامیل شوهرم.مثلا ی نمونش اینه ک دوسه شب پیش خواهرشوهرم ی دست لباس خریده بود برا پسر جاریم ک دوسالشه همه خونه پدر شوهرم بودیم بعد خواهرشوهرم بهم گفت خواستم برا فلانی ینی پسرمن هم بخره سایزشو نداشته گفتم بیاره براش.گف حتی تو ماشین ب جاریم گفته ک میخوام برا فلانی هم بگیرم.منم گفتم نمیخواد مگ اگه نمیخریدی من گلایه میکردم دوس ندارم بچم طفیلی کس دیگ بشه.یا جاریم فک کنه برا پسر اون خریده اول بعد دیگ مجبور شده برا اینکه من ناراحت نشم برا پسر من بخره.متوجه شدین.
فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️
🌌 ایرانم، به تعداد ستاره های کویر لوت تو دوستت داریم بچه های تو بچه های حضرت زهرا (س) هستن که یه روز ریشه ظلم و خشک میکنن 😇 🇮🇷 خواهرجونم اونی که مریضه و تربیت نشده حالیش نمیشه که پوششت انتخابته نه جرقه ای برای روشن شدن عوضی بازی ها و عقده هاش سر تو یا خونوادش 💔 احتیاط شرط عقله 😕 اهل دعوا و بحث بی فایده نیستم اگه جواب ندادم بدون برای اعصاب خودم و خودت احترام قائلم 😉 به آینده امیدوارم 🤞 زندگی مامانم
من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام)
چی بگم شاید واقعا ازهمون اول قصد داشت بخره برا پسرت
آخه پارسال برا دخترامون خرید جاریم گفت خواسته برا دختر من بخره دیگ گفته بزار برا هلیا هم بخرم یعنی دختر من.نمیدونم راست گفت یا ن.ولی دیگ اون لباس دوس نداشتم براش بپوشم.گفتم دوباره اونجوری نشه
فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️
م دوس دارم یا کاریو کسی نکنه یا اگ کرد با جون و دل باشه.
نمیدونم والا.حالا خواهرشوهرم ب مادرشوهر گلایه کرده ک من محبت میکنم اینا اینجور جواب میدن.