2777
2789
عنوان

شوهرم فهمید😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2741 بازدید | 80 پست

ک چی بشه من همسرم همیشهههه واسه پدرش و خاهرش میفرسته .

اون سری هم مامانم واسه دومین بار فرستاد چون خودش نداشت شب بود مغازه بسته بود ک بره بگیره مامانم

مامان دوتا فرشته 😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا شارژم بفرستی چی میشه مگه مادرته شوهرت برای مامانش شارژ بخره یک جوری میشه؟ من گاهی عشقی هم برای مادرم هم برای مادرشوهر پدرشوهرم شارژ میریزم

اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺  عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘
آخه تاحالامن براش شارژنفرستادم تاحالاهم ازم نخواسته بدشانصی اولین باربودبهم گفت

اهمیت نده اصلا واکنش نشون بدی فک میکنه چخبره

تاحالا شده واسه حفظ شرایطی ک ازش متنفری بجنگی؟؟؟؟                      دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                              منم دیگه بیدارش نکردم🤷‍♀️.              ب قول تتلوی عزیز بحث لیاقته قورباغه رو تو تشت طلام بزاری باز میپره تو مرداب.                            تو نخواستی ک عوض شی هر کاری کنم‌همینی واسم آرامش نذاشتی و خب این درد کمی نیست.             بیخودی گردن من نندازمن وانمود کردم دردم نیومد،اما درد پیرم کرد...               فقط اونجا که شادمهر میگه:منو دوست داشت ولی هربار خلافش اتفاق افتاد،اونم دوست داشت منو اما نه اونقدر ک نشون میداد.

شریک زندگیشی،توو اون خونه تو هم زحمت میکشی حالا ی بار مامانت ازت شارژ خواسته چی میشه مگه...

البته شاید سوتفاهم شده

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
آخه تاحالامن براش شارژنفرستادم تاحالاهم ازم نخواسته بدشانصی اولین باربودبهم گفت

اخه اصلا مسئله بغرنجی نیست چرا انقدر سختش میکنی ؟اصلا فک کنه همیشه میفرستی بازم مهم نیست اخه

ما دیر آمدیم یا زود هر چه بود به موقع نیامدیم 

درکت میکنم ولی شوهرتو اینطوری بار نیار برو بهش بگو مامانم شارژ لازم داره بزن براش که عادی بشه براش اینطوری نکنی حالا سرهرچی فک میکنه تو پول بهشون میدی کلی منت میزاره اذیت میکنه میشه اش،نخورده دهن سوخته 

خب چی میشه مگه بفهمه. با تو حرف میزنه دیگه. ۱۰تومن که اینحرفا رو نداره.خواهش با مامانتون بدرفتاری ...

عزیزم مرسی آخه مامانم شوخی کردفکرکنم ازشانص بدم شوهرم صداشوشنید

من همیشه این کارو میکنم ن فقط شارژ هر چی ک بتونم از اولم ب شوهرم گفتم بلاخره باید راضی باش چلو جلوش چه یواشکی فرقی نمیکنه فقط من خیلی جلوی شوهرم نمیکنم ک حسادت نکنه ولی در جریان کلا ..توم کار بدی نکردی بخصوص ک یکبار تازه انجام دادی اصلا بهش فک نکن

میلیون میلیون واست جهزیه گرفته اونم نه از سر وظیفه،بخاطر لطفش اونوقت تو واسه ده تومن داری میگی شوهرم ...

خاک توسرمن اگه بخوام مامانمواذیت کنم میگم شوهرم فکربدنکنه