2777
2789
عنوان

شوهرم فهمید😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2741 بازدید | 80 پست

آتیش به مالش زدی واقعا که؟یعنی چی ده هزارتومنننن وجه رایج مملکت رو حروم کردی ؟

آخه خدایی الان یه پفک با ده تومن بهت نمیدن ،پولیه که شوهرت ناراحت بشه؟بیخیال بابا اینقدر سخت نگیر به خودت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه شوهرم به روی خودشم نیاورد سوالی هم نپرسید

میفهمم چی میگی😔

👑از قضـاوتـ مـردم دلـگـیـر نـشـو،مـهـم تـویـی مـهـم خـودتـی کـه مـیـفـهـمـی دارن اشـتـبـاه مـیـکنـن مـهـم ایـنـه کـه الـان مـیـفـهـمـی کـی لـیـاقـتـ تـو رو داره ایـنـکـه مـیـفـهـمـی نـبـایـد بـرای هـمـه از خـودتـ مـایـه بـذاری از بـرداشـتـ مـردم نـتـرس…🥀🙃                                          

وااااا مگه چیه در این حد یعنی حق نداری 

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

آخه کارت یارانه پیش منه میترسم پیش خودش بگه پول منوشارژمیگیره واسه مامانش

یارانه برای اونه فقط ؟ 

اصلا از کارت اونم بگیری مگه تو توی اون زندگی سهمی نداری؟

اگر می‌خواهید شاد زندگی کنید، زندگی را به یک هدف گره بزنید، نه به آدم‌ها و اشیا💪🤗 لطفا توی تاپیک های دعا و صلوات تگم کنید مهربونا ❤️
آخه کارت یارانه پیش منه میترسم پیش خودش بگه پول منوشارژمیگیره واسه مامانش

ببين ميفهمم منظورت چيه

اون دوستمون خوب گفت بگو با بابام بوده 

ميشه براي بدست آوردن سلامتي كاملم برام صلوات بفرستي يا واسم از ته دلت دعا كني خوبه خوب بشم💜