2777
2789
عنوان

شوهرم فهمید😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2780 بازدید | 80 پست

درکت میکنم بعضی ازمرداخیلی یه جورین .من یامامانم اینااگه بریم خونه خواهرم بعدا خواهرم میگه شوهرش اونقدرغرمیزنه که چرامیان براشام یاناهارالان ماهم یه سالی میشه که نرفتیم خونش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خاک توسرمن اگه بخوام مامانمواذیت کنم میگم شوهرم فکربدنکنه

شوهرت غلط میکنه واسه ۱۰ تومن فکر بد کنه،اصلا ۱۰ تومن که هیچی ۱۰۰ تومنم بود نباید فکر بدی میکرد!

توام جوری رفتار نکن که تو سرت شیر بشه،کاملا نرمال و عادی باش و در نهایت ارامش ۱۰ تومت شارژ بگیر واسه مادرت و بفرست

میلیون میلیون واست جهزیه گرفته اونم نه از سر وظیفه،بخاطر لطفش اونوقت تو واسه ده تومن داری میگی شوهرم ...

وقتی شوهر بد جنس باشه چیکار کنه درک نمی‌کنید من درکش میکنم شوهر منم خیلی بده داداشم ماشین خریده میگه تو دادی پولای منو وگرنه من بیشتر اون کار میکنم اون چرا ماشین داره اینقدر میسوزم حالا من هرچی حرف بارش کنم چه فایده حرف مفتشو زده نمیدونم چرا اینقدر بد دله فک میکنه من پولشو میدم خونوادم در حالی کاری هم نکردم که بگه تو مثلا فلان وقت پول دادی یا پول خواستن خونوادم میشناسنش اسش قرضم لازم داشته باشن به غریبه رو میزنن تا این بی شرف

میدونم آخه میترسم فکرکنه پول بهشون میدم

ببین من جات بودم میرفتم میشستم کنارش میگفتم نگااا فکرنکنی من همیشه دارم بشون پول میدما

البته نمیدونم همسرت چجوریه و اینا ولی اینکه خودت اغرار کنی خیلی بهتره

بقولی دست پیشو بگیری ک پس نیفتی

وقتی شوهر بد جنس باشه چیکار کنه درک نمی‌کنید من درکش میکنم شوهر منم خیلی بده داداشم ماشین خریده میگه ...

وای خدایا چه آدماااایییی پیدا میشن!

بنظرم اگه از اول با جدیت توی روش میگفتی که من خانوادم خط قرمزمن هیچوقت جرعت نمیکرد به تو تهمت بزنه که پولشو میدی به خانوادت