2777
2789

پسر عمم فوت کرده 

بعد چهلمش بود رفتم ب عمم تسلیت بگم 

گفتم عمه خدا رحمتت کنه 

الان ک یادش میفتم از این خفت اشک تو چشام جمع شده 

هم میخندم هم گریه دوس دارم یکی بزنم تو گوش خودم 

چرا با ۲۶ سال سنننننننن 

چراااا آخه😭😂💔

از دل برون رود هر آنکه از دیده برون رفت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂😂😂😂

👑از قضـاوتـ مـردم دلـگـیـر نـشـو،مـهـم تـویـی مـهـم خـودتـی کـه مـیـفـهـمـی دارن اشـتـبـاه مـیـکنـن مـهـم ایـنـه کـه الـان مـیـفـهـمـی کـی لـیـاقـتـ تـو رو داره ایـنـکـه مـیـفـهـمـی نـبـایـد بـرای هـمـه از خـودتـ مـایـه بـذاری از بـرداشـتـ مـردم نـتـرس…🥀🙃                                          

عزییییییزم😅🤗🤗🤗🤗

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

یکی دو هفته پیش گردنم رگ به رگ شد؛ خونه مامانم بودم ؛ گفت نزاری اینجوری بمونه ها برو دکتر همین امشب ؛ گفتم اره الان میرم یه امپول گشاد کننده میزنم !!! (شل کننده منظورم بود) 

☀☀☀ "تو" صبح باش ...! من تمام شب های تاریخ را تاب می آورم ...!

سلام.انشاالله خداوند پسر عمه تون رو قرین رحمت خودش قرار بده. شما هم ناراحت نباش حتما متوجه شدن که حواستون نبوده

سلام. من آقا هستم.                                 (به هیشکی اعتماد نکن، حتی من)

خیلی هم بد نیست

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن